Leeftijd is maar een getal

Zelf is meneer Briatore 69 jaar oud en zijn vriendin, Benedetta Bosi genaamd, is een 20-jarige rechtenstudent in Milaan. Het koppel is al samen naar Kenia geweest en schijnen het erg leuk met elkaar te hebben. Je ziet wel vaker een groot leeftijdsverschil tussen twee mensen, maar hier zitten bijna 50 zomers tussen. Blijkbaar is het voor beiden geen probleem.

Succesvol zakenleven

Flavio Briatore heeft een carrière én portemonnee waar je van opkijkt. Naast teambaas te zijn geweest van de Formule 1-ploeg van Benneton en Renault, is hij ook eigenaar geweest van de Engelse voetbalclub Queens Park Rangers. Hij heeft het meeste van zijn geld verdiend als baas van het kledingmerk Benneton. Hij zou nu daarom 350 miljoen euro in zijn bezit hebben.

Twijfelachtig verleden

Of deze relatie lang stand zal houden, is moeilijk te zeggen. In het verleden is een relatie tussen Briatore en Heidi Klum al gesneuveld, en ook Naomi Campbell bleef niet lang bij hem. Beide dames waren veel jonger dan hij. Als rechtenstudent zal ze vast ook niet blij zijn met zijn criminele achtergrond. Hij is in 2009 levenslang geschorst door de autosportbond FIA, maar dat is later weer teruggedraaid. Nog erger is misschien de 18 maanden celstraf die hij heeft gekregen in 2018 voor belastingontduiking. Hieronder kan jij genieten van een aantal beelden van zijn gloednieuwe vriendin:

nieuwe vriendin F1 baas