Een goed alternatief voor als je geen bad hebt

Het hebben van een bad in je badkamer is een luxe die lang niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit zitbad van Bol.com zou je toch nog uitkomst kunnen bieden als jij graag thuis in bad gaat. Je kan hem namelijk gewoon elke dag onder de douche zetten waardoor die met water gevuld wordt. Daarnaast is die makkelijk verplaatsbaar.

Zeep

Je ziet zelden een zitbad dat zo groot is. Meestal is een zitbad gemaakt voor kleine kinderen. Bol.com dacht echter dat volwassenen hier misschien ook wel behoefte aan zouden kunnen hebben en komt nu dus met dit product op de proppen. Het zitbad heeft een inhoud van 200 liter. De afmetingen van het zitbad zijn 92 x 51 x 63 centimeter.

Pak er een drankje en een boekje bij

Je hoeft niet te vrezen voor het feit dat je na het nemen van een bad met een gigantische bak vol water zit dat je weg moet werken. Er wordt namelijk een handige afvoerslang bij het zitbad geleverd waardoor je in staat bent het water goed en snel te laten afvoeren. Aan de zijkant van het bad zitten twee bakjes. Hier kan je bijvoorbeeld badproducten in bewaren. Ook is het een optie om er een drankje in te zetten en er een klassiek boek bij te pakken. Op deze manier kan jij een heerlijke avond tegemoet gaan.

Bol.com zitbad

Je kan hem online kopen bij Bol.com

Ook al is dit bad geschikt voor volwassenen kan je hier natuurlijk ook je kinderen in stoppen. Die zullen dan zeker geen gebrek aan ruimte hebben. Als je dit zitbad wil hebben moet je er wel tientallen euro’s voor betalen, maar dat is het zeker waard. Bestellen? Hij is verkrijgbaar bij Bol.com in verschillende kleuren.

Zitbad Bol.com