Wie is Lars Veldwijk?

Lars Veldwijk (32) is geboren op 1991 op 21 augustus in Uithoorn. Lars was eerder samen met Monica Geuze, met wie hij samen een dochter kreeg. Maar helaas gingen ze in november 2019 uit elkaar. Nu lijken ze wel goed met elkaar op te schieten als ouders voor Zara-Lizzy, wat dan weer de mooie zijde van het verhaal is. Inmiddels is Monica Geuze single.

Zijn voetbalcarrière begon ooit bij Legmeervogels en hij maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij FC Volendam.Verder in zijn carrière speelde hij bij clubs als Nottingham Forest, PEC Zwolle, KV Kortrijk, en Aalesunds FK.

Na een tumultueuze periode bij FC Groningen en Sparta Rotterdam vertrok hij naar Zuid-Korea. Zijn tijd bij Jeonbuk Hyundai Motors en Suwon FC kende succes, maar in augustus 2023 raakte hij in Zuid-Korea in de problemen wegens rijden onder invloed. Dit leidde tot schorsingen, boetes en het ontbinden van zijn contract met Suwon FC. Momenteel heeft Lars Veldwijk geen voetbalclub als werkgever.

Zijn nieuwe vriendin Romy D’Fonseca

Lars Veldwijk heeft nu een nieuwe prachtige vriendin, Romy D’Fonseca. Romy houdt zich druk bezig met social media. Op Instagram heeft ze meer dan 103.000 mensen die haar volgen, en op TikTok zijn het er ongeveer 16.800. Daar laat ze vooral zien hoe ze op vakantie gaat en deelt ze veel over haar stijlvolle outfits.

Ze heeft recent een foto geplaatst waarop ze Lars een kus. Monica Geuze heeft er een hartje onder gereageerd, wat hopelijk aangeeft dat ze er helemaal content mee is. Hieronder zie je een foto van het stel en meer foto’s van Romy:

Romy D'Fonseca
Foto via Instagram romydfonseca
Foto via Instagram romydfonseca
Foto via Instagram romydfonseca
nieuwe vriendin lars veldwijk
Foto via Instagram romydfonseca