Het duurste penthouse in Dubai

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 6.675 vierkante meter, genoeg ruimte op lekker te chillen. In totaal heeft het vijf ruime slaapkamers die veel privacy bieden, terwijl de open woon- en eetruimtes perfect zijn om mensen te ontvangen. Binnen in het penthouse is erg modern door de hoogwaardige materialen en de verfijnde afwerking, waardoor de sfeer erg comfortabel is. Maar dat mag ook wel voor dat bedrag, toch?

De keuken heeft alles om het beste eten van heel Dubai te maken. De koper heeft namelijk apparatuur tot zijn beschikking waar zelfs Gordon Ramsey jaloers op zou zijn. Naast dat je erg lekker binnen kan zitten, zou je eventueel ook buiten plaats kunnen nemen op een van de terrassen. Ook kan je lekker een verkoelende duik nemen in je priv├ęzwembad.

penthouse dubai

De Como Residences Tower biedt allerlei exclusieve voorzieningen

Als onderdeel van de Como Residences Tower kunnen bewoners profiteren van een scala aan allerlei exclusieve voorzieningen. Er is een luxe, moderne spa waar het draait om ontspanning. Wil je daarentegen aan je body werken, dan kan dat natuurlijk in de gym. Ook hoef je je niet druk te maken over je dagbestedingen. De toren bevindt zich in een buurt met allerlei restaurantjes en winkels. Kortom, je vermaakt je hier wel.

Het Palm Jumeirah-gebied zelf biedt ook talloze mogelijkheden voor entertainment en recreatie. Je hebt van alles wat, van priv├ęstranden tot aan golfbanen. Dubai staat bekend om de maximale luxe, en daar is het Como Residences Penthouse het perfecte voorbeeld van. Met een verkoopprijs van maar liefst 136.200.000 dollar heeft dit penthouse niet alleen record verbroken, maar ook de standaard hoog gelegd voor andere penthouses. Toch kan je wel zeggen dat de eigenaar van dit huis niets te klagen heeft.

penthouse dubai