Andrew Scott kruipt in de huid van Ripley

In deze nieuwe Netflix-serie genaamd Ripley, zal acteur Andrew Scott in de huid kruipen van Ripley. Deze man is een meesteroplichter en deze serie neemt je mee naar het New York City van de jaren 60, waarin een rijke man maar één doel heeft. Zijn rondzwervende zoon moet er namelijk van overtuigd worden dat het terugkeren naar New York het beste voor hem is.

Hij gaat op zoek naar iemand met veel overtuigingskracht en komt zo bij Ripley terecht. Uiteindelijk reist de meesteroplichter naar Italië, waar hij erin slaagt om contact te krijgen met de zoon van de man die hem op hulp vroeg. Deze zoon, genaamd Dickie Greenleaf, wordt gespeeld door acteur Johnny Flynn.

Verhaal gebaseerd op de bekende romans

Het verhaal van deze nieuwe serie is gebaseerd op de bekende romans van schrijfster Patricia Highsmith. Deze romans hebben eerder al tot een film geleid genaamd The Talented Mr. Ripley, waarin acteurs als Matt Damon, Jude Law en Gwyneth Paltrow te zien zijn.

In eerste instantie zou de nieuwe serie Ripley op SkyShowTime (via Paramount+) uitkomen, maar uiteindelijk heeft Netflix toch de rechten binnen weten te slepen. Het is nog niet precies bekend wanneer deze nieuwe serie op Netflix te zien zal zijn, maar het is de bedoeling dat dit ergens in 2024 zal zijn. Wij houden jullie op de hoogte van eventuele updates omtrent de releasedate van de Netflix-serie.