En daarmee komt Gordon onder zijn ‘drie miljoen’-grens. Eerder gaf aan dat hij niet lager ging met zijn vraagprijs dan drie miljoen euro. Maar omdat huizen in het Gooi boven de drie miljoen moeilijk te verkopen zijn, heeft hij zijn eigen norm aangepast en geeft daarmee een korting van 300.000 euro.

villa gordon tuin

Groot zwembad in de souterrain

Deze villa heeft alle voorzieningen waar je van zou dromen. Naast de enorme wijnkoelers in de keuken heb je drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een zwembad in je kelder. Sinds kort is er ook een complete gym te vinden naast het zwembad. En ben je klaar met sporten? Dan hoef je natuurlijk niet helemaal naar je badkamer op de eerste verdieping. Er is tijdens het plaatsen van de sportruimte een douche geïnstalleerd. En in de souterrain vind je een bar, waar je ná het sporten en/of zwemmen meteen kan genieten van een lekkere cocktail.

master bedroom slaapkamer

Gordon ruilt zijn luxe villa in voor hartje Amsterdam

Gordon verkoopt zijn prachtige woning niet voor niks. Hij wil namelijk graag in Amsterdam gaan wonen. Maar dat snappen we wel: 421 vierkante meter als je alleen woont is wel heel veel ruimte voor jezelf. Naast de ruimte in het huis, krijg je er ook een tuin bij van 435 vierkante meter. Daar vind je een open haard en een groot bubbelbad. En of daar dikke houseparty’s zijn gehouden.

tuin met huis in beeld villa tuin

Voor welke prijs staat de villa te koop op Funda?

Gordon geeft een korting van €300.000 op zijn villa, daarmee daalt de vraagprijs van de oorspronkelijke €3.250.000 naar een prijs van €2.950.000. Tot nu toe is er nog niemand geweest die het huis heeft gekocht, dus doe eens gek en koop de woning van Gordon.

En als je deze villa dan toch koopt, waarom zet je niet meteen een super luxe caravan op de oprit?