De Kabe Imperial 1000 TDL is de duurste caravan van Nederland

De naam Kabe Imperial 1000 TDL doet je denken aan iets imperiaals wat lonely at the top staat. Niks is minder waar. Dit bombastische gevaarte laat alle andere caravans in zijn schaduw staan. Letterlijk. Met zijn 11.57 meter lengte heb je wel een krachtige auto nodig om het hele spul vooruit te trekken. Met een maximaal gewicht van 2.800 kg is de caravan zacht uitgedrukt geen lichtgewicht.

Je hoeft dan ook niks te missen in de Kabe Imperial. De caravan is voorzien van alle gemakken die je kan bedenken en is twee keer zo groot (22 vierkante meter) als de gemiddelde studentenkamer. Er is een volledig uitgeruste keuken met onder andere magnetron, oven, twee inductieplaten en twee gaspitten.grootste en duurste caravan

De droom van elke caravan eigenaar

Voor de caravangebruikers onder ons, jullie weten als geen ander hoe vervelend het is om elke keer de bank om te toveren in een bed en weer terug naar een bank. Goed nieuws, bij de Kabe Imperial heb je een tweepersoonsbed én een stapelbed zonder dat je de zithoek hoeft om te bouwen.

Het sanitair heeft ook een bijzonder toefje waar menig caravan een puntje aan kan zuigen. Elke keer als je naar het toilet gaat om even in alle rust je behoeftes te doen, verbrandt het toilet na afloop jouw uitwerpselen. Dit is onwijs handig want hierdoor hoef je het maar één keer per jaar schoon te maken. Geen vieze bezigheden waar het reservoir geleegd en schoongemaakt moet worden. win win situatie.

Kleine prijs voor groot geluk

Wat kost dit uitwerpselen verbrandende, gigantische luxepaardje nou? Voor de schappelijke prijs van 118.900 euro kan de Kabe Imperial opgehaald worden bij De Greeff Caravan-Recreatie in Brabant. Kleine prijs voor groot geluk.

Mis je nou echt een dakterras en een bovenverdieping om dat thuisgevoel compleet te maken? Check dan deze vette dubbeldekker. We weten nu in ieder geval wel dat Kabe de Rolls Royce’s onder de caravans heeft.