Lars Boom is een succesvolle wielrener

Lars Boom is een succesvol wielrenner. Zo heeft hij bijvoorbeeld een etappe gewonnen in de grootste wielerkoers ter wereld: de Tour de France. Zijn prestaties hebben hem natuurlijk ook de nodige centjes opgeleverd. Daardoor heeft hij nu een prachtige villa in zijn bezit.

Woonkamer
Foto: Bekende Buren

Villa in het Brabantse Vlijmen

De villa bevindt zich in het Brabantse plaatsje Vlijmen. Wist je dat Micheal van Gerwen hier ook woont? Hij heeft overigens net zoals Lars Boom, een leuk vermogen. De villa van Lars Boom heeft een woonoppervlakte van 572 vierkante meter. Er zitten wel 14 kamers in zijn villa waarvan er vier slaapkamers zijn en twee badkamers. Al deze kamers zijn over drie woonlagen verdeeld. Ook heb je in de villa de beschikking over een luxe open keuken, waar iedere chef zich flink kan uitleven. Deze is van alle benodigde inbouwapparatuur voorzien. De villa komt ook nog met een bijgebouw. Hierbij zit een overdekt terras waar je fijn kan zitten.

Lars Boom
Foto: Bekende Buren

Niet alleen het huis zelf is riant en comfortabel; de tuin is ook niet mis. Zo is er veel groen aanwezig en zijn er genoeg plekken waar je op een zomerse dag heerlijk in het zonnetje kan genieten. De tuin wordt afgemaakt door een royaal buitenzwembad met jetstream.

Zwembad
Foto: Bekende Buren

De vraagprijs van de luxe villa

Je snapt wel dat Lars Boom deze villa niet zomaar van de hand wil doen. Hij wil er behoorlijk wat geld voor hebben zodat hij met zijn vrouw en twee kinderen een leuk, nieuw onderkomen kan vinden. De vraagprijs ligt op zo’n bijna twee miljoen euro. Een reĆ«le vraagprijs voor een villa zoals deze als je het ons vraagt. Zie meer beelden van de luxe villa van Lars hieronder:

Badkamer
Foto: Bekende Buren
Terras
Foto: Bekende Buren
Lars Boom
Foto: Bekende Buren