Kabe Imperial Tower

Kijk, kamperen kan best leuk zijn, dat weten wij ook wel. Een flesje wijn, een stukje Franse kaas, een beetje barbecueën, misschien wat keuvelen met de buren. En als de dagen van opvouwtentjes met luchtbedden en slaapzakken definitief achter je liggen, is een caravan misschien wel de optie voor jou. Je kan die stap naar een caravan natuurlijk een beetje twijfelend en halfslachtig zetten, maar je kan er ook vol overgave en twee gestrekte keihard inspringen. En dat doe je met de Kabe Imperial Tower. Want met dit bakbeest is in één klap duidelijk wie op de camping de leeuw onder de jungledieren is.

Kabe Imperial Tower

Dubbeldekker + dakterras

De Kabe Imperial Tower geeft een heel nieuwe invulling aan de term ‘glamping.’ Want kamperen en back-to-basic en survivalskills zijn natuurlijk helemaal prima, maar het moet wel leuk blijven. En dat blijft het zeker met deze keizerlijke toren. Dit is namelijk niet zomaar een caravannetje, maar een heuse dubbeldekker mét dakterras. Want als je dan toch met caravan en al richting de camping gaat, kan je maar beter dit kolos achter de auto hebben hangen. Het Zweedse merk wil met de caravan hun 60-jarig bestaan vieren. Wij denken dat dat wel gelukt is.

Kabe Imperial Tower

Glamping tot je er bij neervalt

Met je wc-rol onder de armen is met de Kabe Imperial Tower niet langer nodig, je behoeften doe je gewoon lekker luxe in de caravan. Ook een douchecel van normale grootte is aanwezig, aan de sanitaire voorzieningen is dus gedacht. Maar daar blijft het niet bij. Ook is de keizerlijke caravan uitgerust met een keuken met magnetron, oven en tweepits gasstel. Boven vind je onder andere een luxe zitgedeelte inclusief met leer bekleden draaistoelen. Het interieur is vormgegeven met stijlvol donkerbruin hout/parket. Maar het hoogtepunt (letterlijk) is natuurlijk dat opvallend ruime dakterras.

 

Je hebt natuurlijk wel een behoorlijke auto nodig om zo’n paleis naar de camping te slepen. Misschien is deze brute Land Rover wel een optie.