Nicolette van Dam en Bas Smit, een van de succesvolste koppels van Nederland

Nicolette van Dam en Bas Smit zijn sinds 2007 samen, getrouwd sinds het jaar 2015 en hebben samen twee kinderen.  Nicolette is ontzettend succesvol geworden als presentatrice en actrice. Ze heeft in verschillende soorten films gespeeld en aan meerdere Nederlandse shows deelgenomen als presentatrice. Kortom, deze blondine is niet weg te denken van de Nederlandse televisie.

Bas Smit is een Nederlandse ondernemer en influencer. Hij kreeg bij het grote publiek voornamelijk naamsbekendheid door zijn populariteit op Instagram. Hier plaatst hij regelmatig hilarische video’s. Verder is deze man ook een echte businessman en bezit zo’n twintig verschillende bedrijven. Netjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Wat is precies het vermogen van het succesvolle koppel?

Het is nog onbekend hoeveel geld Nicolette precies verdiend heeft met haar tientallen rollen in verschillende films, series en televisieprogramma’s. Maar ook buiten haar televisieoptredens om is ze zeer succesvol. Zo is haar eerste boek al meer dan 100.000 verkocht. Dit boek kost twintig euro per stuk, waardoor er minsten twee miljoen euro is opgehaald met deze goede bestseller. Nicolette zal een redelijk percentage hiervan in haar eigen zak kunnen steken samen met haar man Bas. Door haar optredens op TV, de samenwerkingen met kledingmerken en haar succesvolle boeken in de winkels zou Nicolette ondertussen een vermogen hebben opgebouwd van minstens één miljoen euro.

In 2019 zat het vermogen van Bas Smit ongeveer op zes miljoen. We weten nu niet exact wat zijn vermogen nu is, maar dat zal wel over de zes miljoen zijn. Maar hoe is dit geld dan eigenlijk binnen gestroomd? Bas maakt een goede start om zich te verdiepen in de wereld van vastgoed, samen met zijn toenmalige zakenpartner. Toen hij in 2017 begon met ondernemen, begon het geld pas echt binnen te komen. Zo heeft hij over de afgelopen jaren aandelen weten te bemachtigen in zo’n 20 tot 30 bedrijven.

Dit zou dus inhouden dat het koppel een gezamenlijk vermogen heeft van minstens 7 miljoen euro. Dit is natuurlijk een hele flinke som geld. Maar eerlijk is eerlijk: ze werken er zeer hard voor.