Land Rover Defender 110 omgetoverd tot brute SUV

Oke nu is de Land Rover Defender al een brute SUV op zichzelf, maar er kan natuurlijk altijd nog een schepje bovenop. Kahn heeft in onze ogen – en die van vele anderen – de Land Rover Defender 110 namelijk uitgespeeld. Uitgespeeld op een wijze waaraan niemand er meer kan tippen. Een geheel nieuw custom exterieur met grille, bumpers en zelfs spatborden. Dit alles gecomplimenteerd door het custom interieur van leer bedekt met diamanten. Alles gehuld in het vulkaan zwart. Het is een prachtige, brute en luxe vernieuwing op een Britse klassieker.

Wielen Land Rover Defender SUV Interieur Land Rover Defender Interieur Land Rover Defender Grille Land Rover Defender SUV

Alleen het vooraanzicht met de intrigerende koplampen triggert ons al, maar er is natuurlijk veel meer. Voorin deze bak ligt een 2.2 liter 4 cilinder Diesel motor die ervoor zorgt dat deze SUV tegen werkelijk elk terrein bestand is. De bolide brengt wel een aardig prijskaartje met zich mee, want voor minder dan 54.000 euro zul jij jezelf hier niet dagelijks in rond zien rijden.

Brute SUV Brute SUV Brute SUV MAN MAN Brute SUV MAN MAN