Victoria’s Secret Angels

De Victoria’s Secret Fashion Show was een evenement dat jaarlijks plaatsvond en waar de grootste namen in de modellenwereld de catwalk liepen in de nieuwste Victoria’s Secret lingerie. Ieder jaar waren er ook beroemde artiesten bij, die de modellen toezongen en vergezelden op de catwalk.

 

1. Doutzen Kroes

Onze Nederlandse trots, de beeldschone Fries is inmiddels moeder maar de 34-jarige Angel is nog steeds een plaatje. Doutzen Kroes blijft in onze ogen nog altijd dé naam waar we aan denken als het gaat om mooie Nederlandse vrouwen.

2. Adriana Lima

Brazilië staat bekend als een land met mooie vrouwen, zo ook Adriana Lima. Ook wel ‘Miss Victoria’s Secret’ genoemd, dat mag ook wel nadat ze de show in totaal achttien keer gelopen heeft en op 38-jarige leeftijd is ze nog steeds een van de aantrekkelijkste vrouwen ter wereld.

3. Candice Swanepoel

Ook een van de bekendste Angels en veelvoudig winnaar van Angel of The Year, deze adembenemende verschijning kan niet ontbreken. Sinds dit jaar is Candice Swanepoel weer vrijgezel, nadat zij en haar partner eerder dit jaar uit elkaar gingen. Als er verder niemand is om haar te troosten, stellen wij ons graag voor als kandidaat!

View this post on Instagram

#resort19 Desert Glow

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

4. Tyra Banks

Je gelooft het niet, maar de iconische Tyra Banks is inmiddels 45 jaar oud. Deze pionier in de modellenwereld en presentatrice van America’s Next Top Model, was samen met Naomi Campbell een van de eerste modellen met Afrikaanse afkomst die succes kende. Als je haar vandaag de dag ziet, lijkt ze tien jaar jonger dan dat ze daadwerkelijk is.

View this post on Instagram

I gotta be real with you and admit that this is one of my favorite photos that I took for @si_swimsuit. I think it’s because it harkens back to a time in fashion right before my prime. The 1980s. That era of modeling was all about swimsuits that cut very high up on the leg – so high it almost reached their armpits – ha! And I can remember looking at Sports Illustrated swimsuit shoots when I was still a youngin’ and thinking, wow, that’s sooooo cool! I never thought that I would be bold enough to wear something like this and it’s crazy because this was the first shot that we did on the very first day at the crack of dawn in the morning. But I was ready. Ready do something different. Ready to do something DARING. Ready to pay homage to the supermodels of the 80s who worked their asses off to lay the foundation for me and future generations to soar! #BanX

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

5. Barbara Palvin

View this post on Instagram

🧡

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Als je Justin Bieber datet – kom je al snel in het nieuws, maar deze Hongaarse beauty is zo veel meer dan een alleen de ex van een superster. Met haar felblauwe ogen en grote lach laat ze iedere man smelten, terwijl ze van critici opmerkingen te horen krijgt dat ze nóg slanker hoort te zijn om voor Victoria’s Secret te lopen. Wij zijn het daar niet mee eens, Barbara Palvin hoeft níks te veranderen.

View this post on Instagram

New polas today w @iconhungary 📸

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

6. Taylor Hill

View this post on Instagram

😊✈️🇸🇪

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Wie haar volgt op Instagram (aanrader), weet dat Taylor Hill fan is van een natuurlijke look. Met weinig make-up en haar donkere wenkbrauwen heeft ze een heel natuurlijke look, iets waar ze in de modellenwereld een voorbeeld aan mogen nemen. Hill is pas 23 jaar en dus mogen we nog lang genieten van haar catwalks en gaat ze waarschijnlijk de komende jaren alleen maar mooier worden.

View this post on Instagram

🌙🌜⭐️🌛✨

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

7. Romee Strijd

En nog één, de tweede Nederlandse parel op deze lijst. De 24-jarige blondine heeft ondanks haar jonge leeftijd, al vijf keer de show mogen lopen en deed dat voor het eerst in 2014. Romee Strijd heeft zelf al aangegeven niet de ‘nieuwe Doutzen Kroes’ te willen zijn, maar haar eigen en heel knappe zelf. Laten we gewoon blij zijn dat ons landje zo mooi vertegenwoordigt wordt door deze dames.

View this post on Instagram

waiting for my brunch.. guess what I ordered.. 💕

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

8. Josephine Skriver

Denemarken behoort tot een van de gelukkigste landen ter wereld en dat is niet zo gek als je er dames zoals Josephine Skriver hebt rondlopen. Probeer maar eens door haar Instagram te scrollen en niet je mond open te laten vallen uit bewondering. Is het een close-up op haar gezicht of een full body, het maakt niks uit: Skriver kan niet slecht op een foto staan.

View this post on Instagram

Coachella weekend 2!!! 🤗😆🥰

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

9. Ming Xi

Schoonheid komt in alle vormen en kleuren, dat bewijst Ming Xi maar weer eens. Met haar grote, aanstekelijke glimlach straalt ze op de catwalk. Haar grootste droom was altijd om bij Victoria’s Secret te lopen en een Victoria’s Secret Angel te zijn. Wij zijn net als haar heel blij dat die droom is uitgekomen.

10. Jasmine Tookes

View this post on Instagram

💛1,2,3?💛

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Al lange tijd een ster in de modellenwereld, Jasmine Tookes is niet alleen een mooi gezichtje maar ook nog eens heel slim. Hierdoor past ze volgens collega’s perfect bij de titel ‘Beauty and the brains. De Victoria Secret Angel die zich niet door racisme uit het veld liet slaan, Jasmine Tookes is een dame met pit!