Afvallen met tussendoortjes

Het afvallen wordt voornamelijk bepaald door een goed trainingsschema en door de juiste voeding. Wij selecteerden de perfecte tussendoortjes voor jouw afvalproces.

Gemengde ongebrande noten

Als je voor een hartig tussendoortje wilt gaan, dan zijn noten de ideale snack. Kies dan wel voor de ongezoute en ongebrande versie, dit is de meest gezonde variant. Noten bevatten namelijk veel gezonde vetten en eiwitten die je vetverbranding zult stimuleren. Aan de andere kant bevatten noten veel calorieën, dus één handje noten als snack is een goede richtlijn.

Dit zijn de 5 beste snacks voor het afvallen MAN MAN

Yoghurt of kwark met zomerfruit

Dit is een romig en fris tussendoortje tussen de grote maaltijden door. De beste keuze is de magere yoghurt of magere kwark zonder smaak. De smaak kun je toevoegen met heerlijke zomerfruit zoals verse bosbessen, aardbeien of frambozen. Zo houd je de calorieën lekker laag en zit je goed voor het fit worden voor de zomer.

Dit zijn de 5 beste snacks voor het afvallen MAN MAN

Groentesalades

Salades, maar dan voor echte mannen. Een salade hoeft niet saai te zijn en is juist super effectief als gezonde snack. De basis voor een goede salade bestaat uit gemengde sla, komkommer en tomaat. Hierbij kan je nog olijven en cottage cheese toevoegen of groentes naar keuze. En als laatst de balsamico dressing om de salade af te toppen. Simpel, snel en doeltreffend voor het afvallen.

Dit zijn de 5 beste snacks voor het afvallen MAN MAN

Fruit

Een stuk fruit als tussendoortje kan nooit kwaad. De beste fruitsnacks zijn appels, bananen, kiwi’s of sinasaappels. Deze fruitstukken bevatten boordevol goede vitamines om je op een goede weg te helpen naar je zomerbody. Omdat deze vitaminebommen ook veel fruitsuikers bevatten is het aan te raden om de fruitstukken te beperken tot maximaal 2 per dag.

Dit zijn de 5 beste snacks voor het afvallen MAN MAN

Eiwitshake

De meest bekende eiwitbron onder de fitness fanaten, de eiwitshake. Dit kan altijd als tussendoortje worden genomen om zo minder honger te krijgen en om de eiwitten goed aan te vullen. Het is weliswaar een supplement wat als toevoeging bij je dieet of levensstijl dient. Zorg dus dat je genoeg eiwitten binnen krijgt.

Dit zijn de 5 beste snacks voor het afvallen MAN MAN

Snacks zijn simpel

Dit zijn simpele en snelle snacks tijdens het afvallen. De tussendoortjes kan een goede aanvulling zijn op je dieet en levensstijl. En met deze 3 overheerlijke recepten maak je een ideaal sportontbijt.