Oud-voetbalster Anouk Hoogendijk

Tot 2017 was Anouk Hoogendijk professioneel voetbalster. Ook toen al zorgde ze ervoor dat ook mannen opeens interesse hadden in vrouwenvoetbal. Van deze lingeriefoto’s worden de meeste mannen echter nog gelukkiger; en dat is ook helemaal niet zo gek. Anouk Hoogendijk is dus al een paar jaar gestopt met voetbal maar dat is aan haar lichaam niet af te lezen. Ze ziet er namelijk nog steeds hartstikke fit uit.

Iedere man genoot ervan om Anouk Hoogendijk aan het werk te zien

De topvoetbalster was het grootste gedeelte van haar carrière te bewonderen op de Nederlandse velden. Wij als mannen konden ons daar gelukkig mee prijzen. Ook na haar carrière konden we haar gelukkig nog steeds bewonderen, en dat deden we graag. Ze was dan ook niet voor niets één van onze 10 favoriete dames van de FHM 500 2019.

Ze speelde vaak voor het Nederlands vrouwenelftal

In clubverband speelde Anouk Hoogendijk veelal voor Ajax en FC Utrecht. Daarnaast speelde ze ook nog eens meer dan 100 interlands voor het Nederlands elftal. Hiermee is ze één van de voetbalsters met de meeste interlands achter haar naam. De oud-voetbalster mag nu dan misschien geen doelpunten meer scoren op het voetbalveld, maar bij ons scoort ze nog altijd een 10. Van ons mag de 35-jarige Anouk Hoogendijk dan ook wel vaker van dit soort foto’s op haar Instagram plaatsen.

Knappe vrouwen in de voetbalwereld

Als Anouk haar carrière nog niet had beëindigd, dan zou ze ongetwijfeld tot de mooiste Nederlandse sportvrouwen behoren. Niet alleen in Nederland hebben we knappe vrouwen rondlopen die aan het voetbal verbonden zijn. Zo kunnen ze in Duitsland genieten van de knapste scheidsrechtster ter wereld. In Engeland hebben mogen ze in handen wrijven met deze prachtige voetbalster. Zie hieronder de intieme lingeriefoto’s van Anouk:

View this post on Instagram

Man man man, wat vond ik dit spannend!! Op weg naar de shoot, wil ik nog bijna omdraaien en afzeggen. Er komen allemaal onzekere gedachtes in m'n hoofd: is dit wel iets voor mij? Waarom doe ik dit eigenlijk? Ben ik wel sexy genoeg? De reden dat ik dit gedaan heb is juist dat ik me zelfverzekerd, mooi en sexy wil voelen. Sommige mensen zullen het verrassend  vinden dat ik dit doe. In deze periode van m'n leven doe ik veel dingen die buiten mijn comfortzone liggen, dus dit past daar eigenlijk heel goed bij vind ik. Ik ben ontzettend vereerd dat ik gevraagd ben voor een serie in de @jfk.men en dan ook nog eens met @byalek.nl als fotograaf! Dankzij de styling van @graziellaferrarostyling en make up/haar van @mascha_meyer voelde ik me prachtig. Het was een hele fijne shootdag en ik ben supertrots op het resultaat!  #jfk #doodeng #trots #morgenindewinkel #fotoshoot #keerwatanders

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) on