Karolina Bojar is de knapste scheidsrechter ter wereld

De scheidsrechter die wij onder de loep hebben genomen gaat door het leven als Karolina Bojar. Ze is Pools en we kunnen haar met recht de knapste scheidsrechter ter wereld noemen. In haar dagelijks leven is ze student. Ze studeert rechten. Hiernaast heeft Karolina echter ook een passie voor voetbal en in het speciaal voor het zijn van scheidsrechter. Je zou misschien denken dat ze geen topscheidsrechter is doordat het slechts om een bijbaan gaat, maar niets is minder waar. Ze gooit hoge ogen. Zo heeft ze zelfs al gefloten in het professionele mannenvoetbal in Polen. Normaal gesproken willen spelers natuurlijk geen rode of gele kaart krijgen, maar met deze scheidsrechter wil elke voetballer wel even apart worden genomen om tot de orde geroepen te worden.

Karolina Bojar zorgt dat er voor mannen nog een extra reden is om naar voetbal te kijken. Het zou dan ook goed kunnen dat mannen die naar een wedstrijd kijken waar zij scheidsrechter is geen idee hebben wat de uitslag is geworden. Ook voor voetballers die haar als scheidsrechter hebben zullen de wedstrijd waarschijnlijk als bijzaak zien. Na een verliespartij kunnen ze troost vinden in haar Instagram profiel waar ze inmiddels al meer dan 160 duizend volgers heeft.

Andere mooie vrouwen in de voetbalwereld

Misschien zou je het niet direct verwachten, maar er lopen meer mooie vrouwen rond in de voetbalwereld. Zo heb je in Engeland deze voetbalster die ongeacht haar prestaties week in week uit de show steelt. In Amerika is voetbal een sport die enorm aan het groeien is. Het zou ons niks verbazen als de bloedmooie Alex Morgan hier verantwoordelijk voor is. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van de knapste scheidsrechter ter wereld: