Aan je onzekerheid komt nu een eind

Misschien ben je wel onzeker of je penis wel groot (of dik) genoeg is. Daar komt nu een einde aan wat wij kunnen je precies vertellen wat vrouwen het liefst hebben. Het staat voorop dat dit voor iedere vrouw natuurlijk weer iets anders ligt. Toch is er uit dit onderzoek een gemiddelde gekomen waar je veel vrouwen tevreden mee zult stellen. Laten we je meenemen naar de resultaten.

De ideale lengte en dikte van de penis

Je penis moet idealiter 16 centimeter lang en 12.19 centimeter in omtrek zijn. Voor de gemiddelde man is dit waarschijnlijk geen goed nieuws. Uit een onderzoek waar wel 15.000 mannen aan meededen werd namelijk duidelijk dat de gemiddelde penis lengte 13,2 centimeter is en de omtrek 11,7 centimeter is. Vrouwen willen over het algemeen dus meer dan dat ze voorgeschoteld krijgen.

Penis
Bron: MAN MAN

Bij éénmalig seksueel contact met een man willen vrouwen zelfs dat de penis nog een beetje groter is: namelijk een lengte van 16,25 centimeter en een omtrek van 12,7 centimeter. De verwachtingen zijn dan zelfs dus hoger.

Je penis vergroten

Voor de mannen die na dit bericht echt onzeker zijn geworden over hun eigen jongeheer: don’t worry, we’ve got your back. Er zijn wel degelijk manieren om ervoor te zorgen dat jouw penis groter wordt.

Andere bedtips

Natuurlijk maakt het niet alleen uit hoe groot die is, maar ook wat je er mee doet. Met een aantal kleine aanpassingen zorg jij er al voor dat je veel beter wordt in bed. Deze 10 seks tips zullen je helpen om dat te realiseren. Ook weet jij waarschijnlijk niet precies waar vrouwen in bed nou echt naar verlangen. Daarnaast zijn sommige kwaliteiten erg belangrijk om te hebben in bed. Dit zal je voor de rest van je leven ten goede kunnen komen. Neem de kwaliteiten van een goede bedpartner dus goed door.