In de sportwereld heb je veel mooie vrouwen

Iedereen weet dat er in de sportwereld genoeg mooie dames rondlopen. In allemaal verschillende sporten zijn ze te vinden. Één ding is dan ook zeker bij sportvrouwen: ze hebben een mooi, fit lichaam. Alisha Lehmann is zeker iemand die we niet aan je voorbij willen laten gaan. De Zwitserse is pas 21 jaar maakt al faam als voetbalster. Zo speelt ze in de premier league voor vrouwen van West Ham United. Naast het spelen in clubverband komt ze ook in actie voor haar land. Ze debuteerde al op 18-jarige leeftijd voor het Zwitserse nationale team.

Je komt voor Alisha Lehmann naar het stadion

Ze zal best goed kunnen voetballen maar voor ons valt vooral haar verschijning op. Deze prachtige dame is er eentje om voor naar het stadion te komen. Zonder twijfel kunnen we haar een van de knapste voetbalsters ter wereld noemen. Normaal gesproken zouden wij misschien niet zo snel naar vrouwenvoetbal kijken (no offence) maar als deze dame meedoet moeten we dat toch gaan heroverwegen.

Alisha Lehmann en haar relaties 

Alisha is biseksueel. Ze heeft eerder een relatie met haar landgenote Ramona Bachmann, een teamgenote in de nationale ploeg. Momenteel heeft ze een relatie met een mannelijke profvoetballer, Douglas Luiz. Genoeg gepraat, zie hieronder foto’s van Alisha:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alisha Lehmann (@alishalehmann7)