FHM500 2019

Voor de mannen die nog niet helemaal hebben meegekregen wat de FHM500 2019 nou precies inhoudt, een kleine uitleg. Simpel gezegd is dit het tijdschrift met de erelijst waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden opgenomen. Van de mooiste modellen en tv-persoonlijkheden tot de beauty’s van Instagram en knappe meisjes uit jouw eigen stad. Bekend én onbekend. Het mooiste van deze lijst is dat jij bepaalt wie er in de lijst komt. Vanavond is dus de uitreiking en we zijn wel erg benieuwd wie jullie allemaal hebben gekozen. Wij selecteerden alvast onze top 5.

Cindy kimberly

Deze jonge brunette heeft het allemaal wel op een rijtje. Ze is pas 21 jaar, maar haar carrière staat als een huis. Ze is de ex-vriendin van Lewis Hamilton, een van de beste Formule 1-coureurs ter wereld. Cindy lijkt stukken volwassen dan haar leeftijd aangeeft. Ze reist veel en is vooral veel te vinden in de VS.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy) op

Doutzen Kroes

Doutzen is een van de bekendste – zo niet de bekendste – modellen van ons land. Met haar 34-jarige leeftijd heeft ze al aardig wat ervaring in het wereldje. Ze is al bevallen van twee kleintjes, maar mag haar schoonheid zeker niet drukken. Bekijk maar eens de lingerie campagne van Hunkemöller en oordeel zelf.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Anouk Hogendijk

Deze ex-voetbalster was zowel op als naast het veld een genot om naar te kijken. Ze heeft gevoetbald bij Ajax en het Nederlands elftal, maar houdt zich nu voornamelijk bezig met het presenteren van programma’s en het geven van analyses. Ze zou dus echt wel in het lijstje mogen van de mooiste Nederlandse sportvrouwen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Fajah Lourens

Ondernemer, fitness goeroe en ontzettend mooi. Ja, Fajah Lourens mag er wel wezen. Ze is ontzettend fit, een vrouw met pit en een genot om naar te kijken.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Geraldine Kemper

We hebben het al wel eens besproken. Geraldine is volgens ons de mooiste presentatrice van ons land. Wij zijn al een tijdje fan van deze spontane en prachtige vrouw, dus wij zijn ook erg blij dat ze is genomineerd in de FHM500 2019.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Salome Esther

Deze jonge meid zal voor veel mensen nog wat onbekend zijn. Toch mag haar schoonheid zeker nog even aan het licht gebracht worden.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 𝒮𝒶𝓁𝑜𝓂𝑒́ 𝐸𝓈𝓉𝒽𝑒𝓇 (@salome) op

Lindsey van der Hoeven

Lindsey, ook wel bekend als ‘Linnebel’. Ze is een sportieve meid die veel bezig in met fitness. Ook staat ze model voor het merk Bodyengineers van de Amsterdamse Tavi Castro.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @linnebel op

Jessie Jazz Vuijk

Jessie is een van de mooiste, meest natuurlijke, vrouwen van ons landje. Deze blondine is het vriendinnetje van Kaj Gorgels. Volgens ons een van de leukste koppels die er is.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Gaby Blaaser

Gaby is een goede vriendin van Lindsey. Samen staan ze vaak als sport model. Een ding is zeker, Gaby is wel erg fit!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Charelle Schriek

Charelle is de vriendin van Martin Garrix. Hoewel ze 5 jaar met elkaar verschillen, geven we hem groot gelijk. Ze is beeldschoon!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Charelle (@charelleschriek) op