Tweede Once Upon a Time in Hollywood trailer voor Tarantino film

Hadden we al onwijs veel zin in Tarantino’s nieuwste film, dan kunnen we nu zeker niet wachten. Gisteravond verscheen vanuit het niets een tweede Once Upon a Time in Hollywood trailer en dat ziet er toch wel heel vet uit, hoor. Eén van de dingen die de trailer ons absoluut duidelijk wil maken is dat Leonardo DiCaprio’s personage Rick Dalton heet. Hij speelt een Hollywood acteur die zijn beste dagen achter zich lijkt te hebben liggen. Samen met zijn stuntman (Brad Pitt) vormt hij een dynamisch duo.

Zij waren al uitgebreid in de eerste trailer naar voren gekomen en krijgen ook hier de meeste aandacht. Maar in deze trailer krijgen we daarnaast de eerste beelden van andere acteurs. Margot Robbie was in de rol van Sharon Tate in de trailer #1 al te zien, maar is nu ook te horen. Nog niet te zien was Al Pacino. Hij maakt zijn opwachting in de tweede trailer als Marvin Schwarz, die een filmproducent en Daltons agent is. Ook Kurt Russell en Damon Herriman als sekteleider Charles Manson zijn kort te zien. Dat de cast immens is, blijkt bovendien uit de namen die nog niet te zien zijn geweest, zoals Damian Lewis als Steve McQueen.

Once Upon a Time in Hollywood trailer

 

De negende film van Tarantino

Laat je niet gek maken door het eind van de tweede trailer. Tarantino’s negende film mag dan in de VS in juli uitkomen, in Nederland moeten we tot 15 augustus wachten. Pas kunnen we de film in de bios bewonderen. Een duidelijk beeld van het verloop en de opbouw van de film krijgen we van de Once Upon a Time in Hollywood trailer nog niet. Maar dat is misschien zo erg nog niet. We willen natuurlijk niet teveel spoilers hebben.

Once Upon a Time in Hollywood trailer

Wel krijgen we een goede sfeer impressie van de film. Van de beelden van Los Angeles kunnen we zien dat de stad met veel zorg terug getransformeerd is naar 1969, wanneer de film gesitueerd is. Verder zitten er meerdere verwijzingen naar eerdere Tarantino films, zoals naar Inglorious Bastards, in de trailer. Ook weet DiCaprio al weer indruk te maken in de rol van Rick Dalton. Geluiden van een tweede Oscar voor Leo gaan dan ook nu al op.

Check ook van welke film Quentin Tarantino een miniserie op Netflix maakte.