De poster met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio die deze week online verscheen viel niet helemaal in de smaak. Er was te veel gefotoshopt waardoor de beelden niet echt leken. Vooral op social media nam dit wat kritiek met zich mee, maar hier trok Quentin Tarantino zich niet veel van aan. Vandaag is de trailer uitgekomen waar iedereen lang op heeft gewacht. Once Upon a Time in Hollywood zal in augustus in de bioscopen te zien zijn.

Het sterrenensemble van Quentin Tarantino

We hebben even moeten wachten op de nieuwe film van Tarantino. Het schrijven van het script heeft maar liefst 5 jaar geduurd, maar dan heb je ook wat. Na de bekendmaking van de cast zou dit echt een klapper worden. Natuurlijk zijn Brad Pitt en Leonardo DiCaprio de echte sterren in de film. Gelukkig hebben de mannen er ook nog verrassing bij gekregen. Margot Robbie en Dakota Fanning mogen natuurlijk niet vergeten worden.

Quentin Tarantino MAN MAN

Once Upon a Time in Hollywood

Dit wordt alweer de negende film van Tarantino. Het gaat over voormalig tv-acteur Rick Dalton (DiCaprio) en zijn stuntman Cliff Booth (Pitt). Het duo deed vele pogingen om door te breken in de filmindustrie in Los Angeles. De Amerikaanse misdaadfilm speelt zich af in de jaren ’70. Deze tijd staat bekend als een bloederige periode met vele moorden.

Tarantino heeft een script gemaakt om dit te verfilmen. De opnames zijn van start gegaan midden juni 2018 en eindigden ruim 5 maanden later. Het zal niet lang meer duren totdat wij deze bijzondere film kunnen bekijken. De release van de film staat in Amerika gepland op 26 juli. De Nederlandse fans zouden toch nog even moeten wachten, want in ons landje zou deze midden augustus te zien zijn. Gelukkig kunnen we tot die tijd nog even genieten van de nieuwe trailer. Check it out: