Chelsea boots voor mannen: tijdloos en veelzijdig

Chelsea boots kunnen vaak nogal prijzig zijn, waardoor vele mannen beginnen te twijfelen over de aanschaf. Echter zijn deze schoenen zo stijlvol dat jij ze onder talloze outfits kan rocken. Ze zijn de investering dus meer dan waard. Om jullie tegemoet te komen zochten wij de stijlvolste chelsea boots voor mannen onder 200 euro.

Zwarte chelsea boots

De zwarte chelsea boots voor mannen zijn uitermate geschikt voor al jouw ruwe looks. De suède variant heeft een formele look en de leren chelsea boots voor mannen hebben een vleugje rock ’n roll. Ze matchen beiden goed in een all-black outfit. Rock ze dan ook met zwarte jeans in een slim-fit of skinny-fit. Er zijn verschillende jeans pasvormen, dus check goed welke pasvorm voor jou geschikt is. Draag hierop een zwart sweatvest en maak de look af met een zwarte jas. Ga voor de koudere dagen voor een zwarte overcoat. Wanneer het weer het toelaat, kan je deze look rocken met een leren jacket, één van de mannelijkste outfits ooit.

chelsea boots heren MAN MAN
Foto via Instagram @Zeneraa

Beige chelsea boots

Beige chelsea boots fungeren meer als eyecatcher van al jouw looks. Ze zijn vrij gemakkelijk te combineren en gaan goed samen met denim jeans. Draag jouw bruine of beige chelsea boots in een smart casual look. De kracht van deze schoen zit hem écht in het afstemmen op de rest van je kleding. Draag hem met een casual denim shirt en donkere jeans. Maak het af met een beige overcoat en je hebt een stijlvolle look te pakken.

chelsea boots voor mannen schoenen MAN MAN

Bruine chelsea boots

Hoewel de zwarte en de beige chelsea boots voor mannen het meest gedragen worden, mag de bruine variant niet vergeten worden. Het is een schoen waarmee jij je onderscheidt van de menigte. In tegenstelling tot de eerstgenoemde modellen, is deze variant meer geschikt voor een streetstyle of casual outfit. Het geeft je outfit een relaxte look, vooral tof in de zomer. Wel is het poetsen of schoonmaken van suède schoenen belangrijk.

chelsea boots voor mannen MAN MAN

 

Om zo lang mogelijk van je schoenen te kunnen genieten raden we je aan om ze goed schoon te maken zodat ze langer mooi blijven.