Mannen jeans pasvormen: van skinny tot loose

Er zijn verschillende jeans pasvormen voor mannen. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl en eigen voorkeuren, dus houd je daar dan ook aan. Ook dien jij te kijken naar je lichaamsbouw. Zo zijn er speciale tips voor kleding voor de smalle lichaamsbouw. Ben jij toch wat breder? Haal dan je inspiratie uit de tips voor de gezette man: slanker lijken door je kleding.

Skinny Fit Jeans

De Skinny fit is niet meer weg te denken uit onze garderobe. Zeker wanneer jij met je jeans pasvormen je lengte wilt benadrukken, is deze variant uitermate geschikt. Om genoeg uit je skinny jeans te halen is het van belang om je broek met je schoenen te matchen en te gaan voor een stoere outfit. Deze pasvorm ziet er geweldig uit met Chelsea boots, een wit T-Shirt en een leren jacket. Mensen met een stevige bouw gaan hier vaak nog de mist in, de jeans accentueert de breedte van je benen op een slechte manier. 

boots chelsea

Chelsea boots

zwart €150 Shop nu
basic shirt

T-shirt

wit €30 Shop nu
Jeans pasvormen combineren MAN MAN
Foto via Instagram @Matkohud

Slim-Fit Jeans

Er zijn maar een handjevol pasvormen die jaar in jaar uit stijlvol blijven, en dit is er één van. De slim-fit jeans heeft het voordeel om vele combinaties aan te gaan. Ze zijn goed voor de alledaagse outfit, smart look of zelfs een sollicitatiegesprek. Veters en loafers worden beloond onder deze slim-fit. Dit zorgt voor een extra kijk op je smart look. Om je outfit zo casual mogelijk te houden, raden we je aan om deze te combineren met een licht jasje, ruwe denim en canvas sneakers. Slim-fit jeans zijn veelzijdig, maar misschien niet de eerste keus als je toevallig wat extra gewicht op je dijen draagt. 

loafers 2

Loafers

zwart €209 Shop nu
leren loafers

Loafers

Zwart €239,00 Shop nu
Jeans pasvormen combineren MAN MAN
Foto via Instagram @Konstantin

Wide-Leg Jeans

Jeans met wijde pijpen is een trend uit de jaren 90, dat weer zijn comeback maakt in ons straatbeeld. De brede vorm van deze broek helpen je om bredere lichaamsdelen te camoufleren. Het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar het balans tussen brede schouders, buik en benen. De jeans met wijde pijpen zal ervoor zorgen dat je lichaam smaller oogt van boven tot beneden. Denk bij het combineren van deze wide-leg aan kleurrijke stevige sneakers, een hoodie en wat stoere accessoires, zoals een cap of cross-body tas. Als je van nature slank bent met dunnen benen, zijn de jeans pasvormen van deze broek met wijde pijpen niet iets voor jou.

navy blue hoodie

Hoodie

Navy blue €70 Shop nu
witte sneakers 2

sneakers

wit €179 Shop nu
Jeans pasvormen combineren MAN MAN
Foto via @Milad_adebi

Regular-Fit Jeans

Zoals in alle werelden, komen en gaan kledingtrends razend snel. Een stijl die veelzijdig en nooit uit de mode raakt is die van de regular-fit jeans. Deze eenvoudige jeans is voor je benen wat een effen T-Shirt is voor je romp. De regular jeans style komt tot zijn recht wanneer je hem draagt zoals vroeger. Houd het heel simpel met verschillende lagen. Denk hierbij aan een basic T-shirt en een denim jacket. Ook wanneer jij wat korter bent kun jij deze regular jeans pasvormen toepassen door je pijpen op te rollen voor een extra stoere vibe.

basic shirt

T-shirt

wit €30 Shop nu
basic shirt 1

T-shirt

donker blauw €59 Shop nu
Jeans pasvormen combineren MAN MAN
Foto via Instagram @Sandro

Om zo lang mogelijk jouw jeans mooi te houden, moet je weten hoe je al je jeans schoon houdt en weet te onderhouden.