Long Puffers en Oversized Trench Coats

Deze jassen zijn uitermate geschikt voor de koude winterdagen. Puffers zijn vaak goed gevuld waardoor je het niet snel koud krijgt. Naast een warm bovenlichaam, zorgen deze jassen er ook voor dat zelfs je tot knieën zich in een fijne temperatuur bevinden. Naast de sportieve look van de puffers vallen ook de trench coats goed in de smaak bij de kledingtrends van 2019. Deze zakelijk jas wordt veel gedragen door mannen in het bedrijfsleven. Mocht jij nog opzoek zijn naar een nieuwe jas, dan zit je vast goed met elke lang model.

kledingtrends 2019 MAN MAN

 

Peaky Blinders

De serie die onder andere bekend staat om de stijlvolle looks wordt meegenomen in die nieuwe kledingtrends van AW19. Deze outfit wordt veelal gemaakt van wol. Flat caps, overcoats en colberts zijn erg kenmerkend voor de Peaky Blinders look. De Herringbone-stof geeft al deze kledingstukken nét dat vleugje authenticiteit mee. Mocht je nou echt geïnspireerd raken door deze kledingstijl, dan hebben wij 8 tips die jou een Peaky Blinder maken.

Kledingtrends 2019 MANMAN

 

Double Denim

Een aantal kent de term ‘denim on denim’ misschien wel. Velen vragen zich af: denim op denim, kan dat wel?. Het antwoord hierop is een volmondige “ja”. Twee keer denim is twee keer zo goed. Mocht je nou nog niet helemaal overtuigd zijn van deze denim trend. Begin dan eerst met een denim jacket om het gevoel op te bouwen. Vroeg of laat merk je vanzelf dat deze stijl indruk gaat maken. Het is echter wel belangrijk dat je de regels van denim op denim onder de knie hebt.

Kledingtips 2019 MAN MAN

Long Scarves

De lange sjaals lijken te zijn geïnspireerd op de maat van Hagrid, de reus van Harry Potter. Toch zijn deze maten zo gemaakt om beter te kunnen matchen met alle lange jassen die nu gedragen worden. Een klein sjaaltje op een oversized overcoat ziet en natuurlijk wat raar uit. Vandaar dat de long scarf zeker behoort tot één van de kledingtrends van 2019. Stijlvol en comfortabel.

Kledingtrends 2019 MAN MAN

Kledingtrends 2019 MAN MAN

Gebreide sjaal in zwart gerecycled

ASOS €14 Shop nu
Kledintrends 2019 MAN MAN

ONSEMILE NAP KNIT SCARF FUDGE | FREEWEAR ZWART

Only & Sons €25 Shop nu

Teddy Coat

Last but not least, de zogeheten Teddy Coat. De zachte, warme jassen hebben dit jaar ook hun intrede gemaakt tot de garderobe van de man. De stof wordt ook wel borg genoemd en zal ervoor zorgen dat de vrouwen jou (lees: jouw jas) maar al te graag willen knuffelen. Aangezien dit een zeer kwetsbare jas is, kan je hem bij regenachtig weer beter in de kast laten hangen. Echter is dit wel dé jas voor de zonnige lentedagen.

kledingtrends 2019 mannen MAN MAN
Foto via Instagram Iron Kimble
kledingtrends 2019 mannen MAN MAN

Jas van borg in groen

ASOS DESIGN €48 Shop nu
kledingtrends 2019 mannen MAN MAN

Teddy coat van borg-fleece met opgestikte zakken

J.CREW €165 Shop nu

Kledingtrends komen en gaan

Kledingtrends zijn natuurlijk niet tijdloos; ze komen en gaan. Ga dus voor een stijl die jij écht geschikt vindt en niet voor kledingstukken waar jij na een maandje klaar mee bent.

Hoewel het zonnetje al steeds vaker begint te schijnen, laat de temperatuur ons nog regelmatig in de steek. Met deze lange winterjassen kom jij het voorjaar warm en stijlvol door.