Streetstyle

Een chelsea boot kan je streetstyle outfit een stijlvolle upgrade geven. Rock zwarte leren of suède chelsea boots in een all black outfit. Ga daarbij voor zwarte jeans, een zwart shirt en een leather jacket. Het rockster imago van chelsea boots wordt in deze look versterkt door de mannelijke leren jas.

Chelsea boots MAN MAN
Foto via: Instagram Rowan Row

 

Smart-casual

In deze look wordt een perfecte match gedragen: een overcoat met chelsea boots. De overcoat is naar onze mening de stijlvolste jas. Deze wordt vaak gedragen in de kleur camel/beige. Dit is dan ook de meest iconische kleur voor een overcoat. Je voelt hem al aankomen… Deze kleur is perfect om te matchen met je beige chelsea boots. Rock daarop je jeans en een coltrui om deze smart-casual look compleet te maken. Zo creëer jij een look die stijlvol is en geschikt voor elke gelegenheid.

Chelsea boots MAN MAN
Foto via: Instagram Dino Pota

Suit up

Naast de dagelijkse stijlen hierboven, kunnen chelsea boots wel degelijk in een chique look gedragen worden. Zo kan je er voor kiezen om deze stijlvolle laarzen onder je pak te dragen. Ga dan voor leren zwarte chelsea boots. Deze hebben net wat meer klasse dan de suède schoen en zullen perfect passen onder jouw pak. Deze matchen dan ook het beste onder een effen pak. Minimalistisch maar toch enorm stijlvol.

chelsea boots MAN MAN
Foto via: Instagram Ozan Erdogan

Heeft jouw kledingkast nog een extra upgrade nodig? Check dan deze essentiële kledingstukken voor de moderne man.