Waar kijken vrouwen als eerste naar?

Hoewel het uiterlijk natuurlijk een grote rol speelt wanneer je iemand voor het eerst ziet, is het de gehele uitstraling die allesbepalend is. Je kan er wel uitzien als een topmodel, maar als jij je niet kleedt, arrogantie uitstraalt of andere fouten maakt; dan schiet het ook niet op. Hieronder vind je de punten waar vrouwen als eerste naar kijken bij een man.

 

1. Verzorgd

Vrouwen vinden het aantrekkelijk wanneer mannen goed voor zichzelf kunnen zorgen en denken aan hun hygiëne. Laat dat net niet baardje dus niet staan, maar verzorg hem goed. Dit geldt ook voor het verzorgen van de huid. De meeste mannen deinzen terug wanneer zei het woord ‘huidverzorging’ horen. Niet nodig, want tegenwoordig zijn er zoveel producten voor mannen op de markt te vinden. Gezichtsverzorging voor mannen is het nieuwe normaal.

kijken vrouwen naar kleding bij mannen

2. Gespierd

Dit spreekt voor zich. Vrouwen houden van mannen met een gespierd lichaam. Dan hoef je niet gelijk te lijken op Superman, maar je snapt wat we bedoelen. Laten we wel weer even vooropstellen dat uiterlijk niet alles is, maar het werkt wel mee met een goede eerste indruk.

Bekijk ook welke spieren vrouwen het mooist vinden bij mannen.

3. Goede kledingstijl

Dit is meer dan belangrijk. Door de kledingstijl is de persoonlijkheid van iemand gelijk te zien. Voor een eerste indruk moet je er dus voor zorgen dat jij je goed kleed. Ben jij niet zo zeker van je eigen kledingskills, vraag dan een goede vriendin, je zus of moeder om hulp. Die weten vaak wel wat bij vrouwen in de smaak valt. Anders hebben wij ook nog 10 tips voor een goede kledingstijl.

4. Goede houding

Het maakt een man aantrekkelijker wanneer hij met een rechte rug en rechte schouders staat, dan wanneer hij met een ingezakte rug tegen je staat te praten. Dit is misschien wel de meest onderschatte eigenschap. Een goede houding straalt gelijk meer zelfvertrouwen uit. Dit brengt ons naar de volgende eigenschap.

5. Zelfvertrouwen

Wanneer jij niet uitstraalt dat je blij bent met jezelf en blij bent met wie je bent dan trek je geen vrouwen aan. Vrouwen houden van mannen die zeker zijn van hun zaak en van zichzelf, iemand die tegen ze in kan gaan en die ze af en toe op hun plek zet. Dit wordt gezien als mannelijk en sexy. Deze eigenschap is dus de belangrijkste die er bestaat. Zonder zelfvertrouwen kom je nergens.

6. Communicatief sterk

Een vrouw houdt er van wanneer een man haar speciaal laat voelen. Een vlotte prater heeft dus al een streepje voor. Vrouwen houden van een goed gesprek. Eentje die de diepgang in gaat, maar ook van niet serieuze gesprekken. Zorg er gewoon voor dat je goed luistert.

waar kijken vrouwen als eerste naar bij een man

7. Intelligent

Een man die intelligentie uitstraalt door zijn manier van praten en de gespreksonderwerpen doet het goed bij de vrouwen. Een vrouw houdt ervan als een man weet hoe de wereld in elkaar steekt en hier over mee kan praten met haar.

8. Wees niet onhandig

Onhandig ben je nou eenmaal. Soms is het grappig en schattig, maar wanneer het te veel wordt is dit irritant. Het kan slungelig overkomen. Probeer de onhandig zo veel mogelijk te minderen en te letten op je lichaam.

9. Gevoel voor humor

Dit is een klassieker. Humor is vrijwel de key tot succes als het gaat om vrouwen versieren. Een man die weet hoe hij een vrouw aan het lachen maakt wint ook haar interesse. Wees ook weer niet te veel bezig met haar aan het lachen maken, want dan gaat ze je wellicht zien als een vriend. Dat is wat je wil voorkomen dus maak plagerige grapjes, om haar aandacht er bij te houden.

10. Leuke lach

Een man die vrolijkheid en positiviteit uitstraalt, vindt een vrouw heel aantrekkelijk. Vooral een man met een leuke lach is een echte catch. Een man die veel lacht laat ook zien dat hij het leven niet al te serieus neemt. Dat vinden vrouwen heel leuk om te zien.

11. Mysterieus

Het is belangrijk om jezelf niet gelijk bloot te geven. Wanneer een vrouw nog niet alles van je weet, laat haar moeite voor jou doen. Ze wil erachter komen wat er nog meer schuilt achter alleen een leuke lach. Je mag haar echt wel een beetje op jou laten wachten.

12. Ambitieus

Een man met ambities en doelen in het leven laat een vrouw zien dat je inhoudt hebt. Ze wil meer van je weten. Als jij gepassioneerd praat over je ambities trekt dit vrouwen aan.

vinden vrouwen ambitieuze mannen aantrekkelijk

13. Interessante hobby’s

Door interessante hobby’s te delen kan je laten zien dat je een druk en interessant leven leidt. Vrouwen houden van een man die naast hen nog genoeg vrienden heeft. Er zijn ook specifieke hobby’s die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen. 

14. Touchy  

Met touchy wordt bedoeld dat je het niet eng vindt om een vrouw aan te raken. Bijvoorbeeld een knuffel als begroeting of een keer een hand op de knie. Dit geeft de vrouw bevestiging dat jij het als meer ziet dan alleen vrienden. Dit geeft je overigens geen vrij spel om haar op plekken aan te raken wat ze niet wil.

Naast deze veertien eigenschappen die een vrouw heel aantrekkelijk vindt bij een man, zijn er ook eigenschappen die een vrouw totaal niet aantrekkelijk vindt. Bekijk de zeven dingen die een vrouw onaantrekkelijk vindt bij een man.