Mannen hobby’s waarmee jij indruk maakt op vrouwen

De wetenschap bevestigt het: er is absoluut geen keerzijde aan het beginnen van een hobby. Het zal niet alleen je sociale kring vergroten, je productiviteit op werk verhogen en je balans tussen werk en privé onder controle houden, het zal je ook gegarandeerd een veel interessantere diner date en aantrekkelijke potentiële partner maken.

 

Als je graag iets nieuws wil proberen, dan hebben wij van MAN MAN een lijst met leuke mannen hobby’s voor je opgesteld waarmee je ook indruk maakt op vrouwen.

1. Sport

Sport is om vele redenen een geweldige hobby. Sporten houdt je namelijk zowel fysiek als mentaal sterk. Het simpele feit dat het je helpt om je lichaamsvet onder controle te houden, je bloeddruk te reguleren en je hersenen gezond te houden, maakt het al de moeite waard. Om een sport goed te beheersen heb je discipline nodig. Een man met discipline en die goed voor zichzelf zorgt is aantrekkelijk, zo simpel als dat.

2. Muziek

Zelfs de meest versteende rockster zal nooit lang single zijn geweest. Waarom? Elke vrouw houdt van een man die zowel het zelfvertrouwen als de vaardigheid heeft om een ​​instrument te leren spelen. Je hoeft niet in een band te zitten en elke zaterdagavond in groezelige bars te spelen. Maar een instrument kunnen spelen is hobby die je als man aantrekkelijker maakt. Als je weet hoe je moet drummen of piano moet spelen, dan ben je voor de dames verleidelijk. Bovendien zullen de meeste vrouwen het heerlijk vinden om je te zien spelen. Over muziek kunnen praten en muziek kunnen aanbevelen die iemand nog nooit heeft gehoord, maakt je interessant. En nogmaals: interessant is aantrekkelijk.

Mannen hobby's

Aantrekking is een complexe gebeurtenis die plaatsvindt wanneer veel factoren op een rij staan. Als er één kenmerk is dat het aantrekkelijkste is bij een man is een ‘can-do’-houding. Als een man een instrument kan spelen of kan koken (wat het volgende punt is) weerspiegelt dat die ‘can-do’-houding.

3. Koken

Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden maakt je interessanter en koken is zeker een van de vaardigheden waarmee je op kunt vallen bij vrouwen. Vrouwen houden ervan om een man te zien koken. Dat klopt, gewoon een man zien koken maakt je al aantrekkelijker voor een vrouw. Jouw vertrouwen in de keuken zal zeker vonken doen vliegen.

mannen hobby koken

Als een man kan koken, zegt dat ook veel over hem. Namelijk dat hij niet verstrikt raakt in ouderwetse genderrollen en het geduld heeft om een vaardigheid te leren en deze in de loop van de tijd te verfijnen. Er is geen betere manier om je liefde voor die ene speciale persoon te tonen dan door hun dat favoriete gerecht te koken. Ook een vrouw kun je enorm verleiden met jouw goede kookkunst en lekkere eten, ook al gaat het maar om een bord pasta. Liefde gaat tenslotte door de maag, toch?

4. Lezen

Een goed gelezen man doet het al eeuwenlang goed bij de vrouwen. De tijd nemen om jezelf te onderwijzen over onderwerpen waar je nog nooit van had gehoord, culturen waar je nog nooit tussen hebt geleefd en verhalen die de samenleving opnieuw hebben gedefinieerd, zullen nooit niet aantrekkelijk zijn.

Bij de volgende date spreek met oprechte passie over een geweldig boek dat je hebt gelezen of een gewilde auteur. Ze zal ongetwijfeld onder de indruk zijn. Gepassioneerd zijn over iets is aantrekkelijk, ongeacht de hobby. Als lezen niet zo jouw ding is, heb het dan over films, auto’s, muziek of wat dan ook. Maar laat merken dat je er heel veel over weet en dat je er oprecht een passie voor hebt.

Op zoek naar leesvoer? Check dan de boeken die je als man gelezen moet hebben.

5. Restauratie van klassieke auto’s

Een ding van schoonheid is voor altijd een vreugde. Het herstellen van een klassiek stuk fijne machine is een werk van liefde, zweet en onderzoek. Je leert hoe je kwaliteitsonderdelen voor jouw klassieker kunt kopen en hoe u deze kunt installeren – van het lichaam tot de kleinste interne onderdelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAN MAN (@manmanpagina)


Het vereist geduld en een beetje geld als je het zelf wil doen, maar een andere geweldige en vaak gratis manier om deze hobby te ervaren, is door samen te werken met iemand die het al doet.

6. Verzamelen van vinylplaten

Vinyl klinkt beter dan digitale muziek en er zijn tegenwoordig talloze geweldige Bluetooth-platenspelers op de markt. Vinyl heeft nu zeker een moment. Natuurlijk, het kost wat moeite om door stoffige oude albums in een platenwinkel te bladeren of het beste vinyl online te zoeken, je ontluikende verzameling zorgvuldig op te bergen en de platen op een draaitafel af te spelen. Maar wacht, klinkt dat niet geweldig?

7. Filmfotografie


Nog steeds elke mogelijke foto op die iPhone maken? Wat saai. Geef het wat pit door 35 mm-film te maken zoals ze dat in de goede oude dagen deden. Het proces helpt je om het fotograferen te vertragen, omdat er maar een beperkt aantal foto’s per filmrolletje zijn. Je kunt de foto’s pas zien nadat ze zijn ontwikkeld, dus het zal je geduld echt op de proef stellen. Of het nu een paar decennia geleden is dat je voor het laatst een filmcamera in handen hebt gehad of het medium helemaal nieuw voor je is, het is een uitstekende manier om kunst te maken in 2021 en een unieke en interessante hobby te vergaren.

Ben jij meer van het sporten? Check dan de sportieve hobby’s voor mannen.