Een vrouw versieren die knapper is, het kan

Mannen, we moeten echt even iets uit de wereld helpen. Na alle tips en tricks op het gebied van zelfverzekerdheid en flirten mag je niet meer denken dat een vrouw versieren die knapper is een onmogelijke taak is. Zolang jij je beste beentje voor zet en er vol voor gaat, is alles mogelijk. Natuurlijk zal het soms mis gaan. Echter kan dit bij een dame die minder mooi is én bij een dame die vele malen mooier is. Het uiterlijk is zeker vaak een eerste uitgangspunt, maar de mate waarin zij jou leuk gaat vinden is daarna veel meer gericht op jouw gedrag en persoonlijkheid.

Vrouw die veel knapper is MAN MAN

Het begint bij jezelf

Een goede baan, een uitzonderlijke stijl en een prachtig uiterlijk. Het zijn voorbeelden van de eigenschappen die jij zoekt in je droomvrouw. Vergeet echter niet dat dit soort eigenschappen vaak ook de dingen zijn die zij zoekt in een man. Voordat je het probeert bij die geweldige vrouw dien je jouw eigen zaakjes op orde te hebben. Zoals we al zeiden: zet je beste beentje voor.

Bad boys winnen niet altijd

Een echte topvrouw is zelfverzekerd en moet je met respect behandelen. Natuurlijk is het soms succesvol om je als ‘klootzak’ op te stellen en zo vrouwen te versieren. Echter is er een dunne lijn tussen plagen en een klootzak zijn. Met dit eerste zal je spannend en flirtend contact creëren, waar je met het laatste vooral vrouwen aan zult trekken die dit respect niet voor zichzelf hebben en dus ook niet nodig hebben van jou. Terwijl een vrouw met veel zelfrespect toch vele malen aantrekkelijker is.

Vrouw die veel knapper is MAN MAN

De ‘friendzone’ is niet zo erg

Het stukje aarde erger dan de Bermuda driehoek, waar liefde sneller mysterieus verdwijnt dan boten en vliegtuigen: de friendzone. Een veelbesproken onderwerp waar meeste versiercoaches en tips je ver bij uit de buurt willen houden. Echter is het soms de oplossing. Als je uiterlijk niet je best eigenschap is maar je persoonlijkheid zeker wel, dan is het wellicht dé oplossing. Op het eerste oog zal zo’n topvrouw misschien niet de connectie voelen, maar wanneer ze veel met je omgaat en al je topkwaliteiten leert kennen wellicht wel. Het is hier zaak om er niet te diep in verzeilt te raken en de mogelijkheid tot een stapje verder dan vriendschap niet volledig af te sluiten. Laat altijd – hoe subtiel dan ook – hier en daar merken dat jij de optie tot meer wel ziet zitten.

Toon interesse en wees interessant

Zorg dat small talk verandert naar gesprekken en zorg dat praten verandert in communiceren. Laat zien dat je een man bent met inhoud en houd gesprekken interessant en leuk. Laat zien dat je passies hebt en die graag achterna gaat, maar zorg ook dat je vol interesse vraagt naar de dingen die zij doet. Wees ook niet bang om emoties te tonen. Natuurlijk valt iedere vrouw op verschillende dingen, maar veel vrouwen kunnen het heel erg waarderen als een man zich emotioneel durft open te stellen.

Vrouw die veel knapper is MAN MAN

Durf ervoor te gaan

We kunnen je alle tips van de wereld geven waarmee die ene vrouw versieren een stuk makkelijker gaat. Maar als je er niet voor durft te gaan, zal het nooit lukken. Vergeet nooit dat zelfs de mooiste vrouwen ook maar mensen zijn. De mooiste vrouwen krijgen in veel gevallen ook nog eens minder aandacht, omdat er simpelweg altijd mannen zullen zijn die het niet durven. Je hebt een 50%/50% kans, nee heb je en ja kan je krijgen. Succes!

Hoe leuk je persoonlijkheid ook is, veel vrouwen baten bij een goed verzorgd en mooi uiterlijk. Word je nu al wat ouder, maar heb je de ware nog niet gevonden? Check dan deze tips om er wat jonger uit te zien dan dat je daadwerkelijk bent. Misschien komt het moment van een vrouw versieren dan ineens sneller dan je denkt.