Mooie vrouwen met een flinke bos krullen

Toe aan een brede glimlach op je gezicht? Daar zorgen deze dames gegarandeerd voor. Hoe je de meeste krullenbollen hoogstwaarschijnlijk al weleens voorbij hebt zien komen, stellen wij ze alsnog graag even aan je voor. Hoe we je eerder kennis lieten maken met de knapste Nederlandse vrouwen boven de 30 jaar, willen wij jou nu laten genieten van de tien meest knappe vrouwen met krullen.

1. Rose Bertram

Met zo’n miljoen volgers op Instagram moeten wij ons er ook aan toegeven dat we als een blok zijn gevallen voor het uiterlijk van de prachtige krullenbol Rose Bertram. Ze viel op jonge leeftijd al op en werd op haar 16e gecast door het bureau Dominique. Sindsdien verscheen ze in verschillende campagnes voor bekende mode merken als H&M, L’Oréal, Hunkemöller, Primark. De ex-vriendin van voetballer Gregory van der Wiel tekende op haar 18e een contract bij Marilyn en is met Wethecurl de trotse eigenaar van haar eigen bedrijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

2. Katja Schuurman

Op je 49-jarige leeftijd erbij lopen alsof je nog in het begin van de bloei van je leven staat? Katja Schuurman maakt dit meer dan waar. De bloedmooie actrice en presentatrice is al jaren niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken en verdiend een absolute plek op het lijstje van de knapste vrouwen met krullen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

3. Sarah Hyland

Met zo’n elf miljoen volgers op Instagram, lijkt de wereld geen genoeg te krijgen van de prachtige Sarah Hyland. Hoe de Amerikaanse actrice haar bekendheid voornamelijk te danken heeft aan de ABC-comedyserie Modern Family waarin ze de rol van Haley Dunphy vervulde, vertolkte ze als jeugdactrice onder meer de rol van Molly in The Object of My Affection. Sarah is een lust voor het oog en daarom absoluut de moeite waard, haar toe te voegen aan dit lijstje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Hyland (@sarahhyland)

4. Shakira

Met zo’n 90 miljoen volgers op Instagram zorgt Shakira voor het sneller kloppen van menig mannenhart. De Colombiaanse zangeres, brak in 2001 nadat ze een sterrenstatus in Zuid-Amerika had bereikt door met haar hit Whenever wherever. Shakira liet met haar nummer ‘Hips don’t Lie’ zien dat ze voorzien is van een prachtig figuur en ze nog lang niet klaar is met het afvinken van haar waslijst aan ambities. Kortom: deze krullenbol mag zichzelf zeker bestempelen met de ‘een van de top 10 knappe vrouwen met krullen’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira)

5. Zendaya

Hoe je Zendaya zou kunnen kennen van haar grote rol als Rocky Blue in de Disney Channel televisieserie Shake It Up, is Zendaya inmiddels ontpopt tot een bloedmooie en volwassen vrouw. De Amerikaanse actrice timmert hard aan de weg en heeft onder andere rollen in Dune, Euphoria, The Greatest Showman en Spiderman weten te bemachtigen. Met meet dan honderdduizend miljoenen volgers op Instagram bewonderen fans haar in stijlvolle jurken, sensuele fotoshoots en covers op grote modebladen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

6. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, de jeugdliefde van bijna iedere man. Hoe we allemaal van haar hebben mogen genieten als Gabriella Montez in High School Musical, is de brunette nog hartstikke actief op social media. Met zo’n 50 miljoen volgers op Instagram, amuseert ze menig man met prachtige figuur en onvermijdelijke bruine ogen. Genoeg redenen om haar dus toe te voegen aan het lijstje van de meest knappe vrouwen met krullen.

7. Rita Ora

Rita Ora is een Kosovaars-Brits zangeres, actrice en songwriter die menig mannenhart sneller laat kloppen. Ze scoorde hits met nummers als Your song, Anywhere, Black widow en Hot right now en de bladen krijgen geen genoeg van deze prachtige blonde krullenbol. En wij geven ze groot gelijk. Rita Ora verblijdt haar 16 miljoen volgers op Instagram regelmatig met de exclusieve kiekjes in haar leven, nieuwe muziek en stralende outfits. En voor de liefhebbers: de zangeres is sinds kort weer single. Niet geschoten is altijd mis, dus sla je slag en verover het hart van deze prachtige wereldartiest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RITA ORA (@ritaora)

8. Tori Kelly

Tori Kelly verraste op haar zestiende de jury van Idols met haar prachtige stem, is al enige tijd niet meer uit de muziekwereld weg te denken en schrijft ze hit naar hit. Met maar liefst 4,4 miljoen volgers op Instagram vermaakt de Amerikaanse ‘Dear no one’ zangeres de wereld met haar passie voor muziek, haar wilde bos met krullen en haar stralende glimlach.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tori kelly (@torikelly)

9. Beyonce Knowles

Hoewel de bloedmooie Beyonce al jaren geen ‘single lady’ meer is, doomt vrijwel iedere man wel over deze prachtige vrouw. De Amerikaanse r&b-zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster lijkt over het hele pakket te beschikken. Knowles groeide op in Houston en begon al vroeg aan de weg te timmeren met haar rol als leadzangeres in de meidengroep Destiny’s Child. Inmiddels heeft ze op Instagram een aanhang van zo’n drie miljoen volgers, heeft ze talloze prijzen gewonnen en krijgt de wereld geen genoeg van deze prachtige dame.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

10. Esther Acebo

Door de Spaanse serie La Casa de Papel kreeg Ester Acebo wereldwijde erkenning voor haar rol als Mónica Gaztambide, en terecht. Gelukkig is ze nog regelmatig te zien op Instagram. Met maar liefst zes miljoen volgers op Instagram is ze een van de populairste actrices uit La Casa de Papel en ook wij kunnen geen genoeg krijgen van de sensuele fotoshoots, zomerse vakantiekiekjes en haar wilde krullenbos. Acebo hoort zonder enige twijfel op het lijstje van de meest knappe vrouwen met krullen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EstherAcebo (@estheracebo)