Alle acteurs en actrices van La Casa de Papel

Het laatste seizoen van La Casa de Papel zit er alweer aan te komen. Seizoen 5 van La Casa de Papel wordt weer even spannend en vet als de vier ervoor en we kunnen niet wachten. Maar wie zijn nou de mensen achter Tokio, El Profesor en Denver? Wij hebben voor jullie lijstje opgesteld met alle acteurs en actrices van deze vette Spaanse Netflix hit.

Silene Oliveira “Tokio”

Me llamo Tokio. In het echte leven gaat de hoofdrolspeelster echter door als Úrsula Corberó. Zij is de verteller tijdens La Casa de Papel, en degene die vaak onbetrouwbaar blijkt te zijn. Tokio beschikt wel over een Instagram waar menig man vrolijk van wordt. Wauw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️🐚❣️💕🌈

Een bericht gedeeld door Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) op

Sergio Marquina “El Profesor”

De man die de groep bij elkaar heeft gebracht heet in het echt Álvaro Morte. Het brein achter de groep en tevens de broer van Berlin heeft een goede stijl op zijn Instagram.

Raquel Murillo “Lisboa”

Itziar Ituño is de echte naam van de la inspectora Murillo. Tegenwoordig jaagt ze niet meer op de groep, maar jaagt ze mét de groep. Lisboa is de naam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Itsasoaren orrazkerak II (Sea hairstyle II) #hondartza #beach #playa #summer #hair

Een bericht gedeeld door Itziar Ituño (OFIZIAL) (@itziarituno) op

Andrés de Fonollosa “Berlín”

De broer van El Profesor heet in het echt Pedro Alonso. Dit is de man die de tweede is in de rangorde van de groep.

Ricardo (Daniel) Ramos “Denver”

De man met de meest aanstekelijke en bekende lach van de serie. Zijn naam is Jaime Lorente. De publieksfavoriet heeft in het echt niet met Stockholm een relatie, maar met Alison Parker. En terecht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) op

Ágata Jiménez “Nairobi”

De money woman van de groep heet in het echt Alba Flores. Zij is degene die toezicht houdt over het drukken van het geld en later op het smelten van het goud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aqui estamos, feroces! #PremiosFeroz #lamujerquellevofuera #LaCasaDePapel #Nairobi @ernestoartillo @carmendejuan

Een bericht gedeeld door Alba Flores (@albafloresoficial) op

Aníbal Cortés “Río”

Miguel Herrán is de naam van de jongste van de groep. De hacker van de groep en geliefde van de hoofdpersoon is pas 24 jaar oud.

View this post on Instagram

Anoche presentamos "Hasta el Cielo" en el @festivalmalaga y fue mágico.. aunque se echo mucho de menos a todo el reparto y equipo de la película.. ! Puto Covid ¡ Pero fue mágico por una simple tontería.. llevaba gorra con el traje🤪 Siempre había querido hacerlo y nunca me atreví, la gente no me apoyaba y decían que sería un poco ridiculo.. ese no es el estilo de un photocall.. yo no sé cual es o no es el estilo de un photocall.. Pero si sé que ayer me sentí yo, me vi guapo.. no sé si será vuestro estilo.. ni me importa lo más mínimo. Es el mío! Y me encanta! ♥️ Gracias @garciamadrid por vestirme desde que entré en este mundo y Gracias a mi buen @jorgefuembuena por los maravillosos retratos que nos haces a todo el cine!🔥

A post shared by Miguel Herrán (@miguel.g.herran) on

Agustín Ramos “Moscú”

Paco Tous is de naam van de zachte vaderfiguur uit de groep. Moscú is een ervaren dief en graver. De weg naar buiten is zijn verantwoordelijkheid in de eerste twee seizoenen.

View this post on Instagram

MÉRIDA

A post shared by Paco Tous (@pacotous) on

Mirko Dragic “Helsinki”

De grote beer uit de groep heet in het echt Darko Peric. Helsinki is één van onze favoriete personages en hij is eigenlijk wel een hele lieve beer. Helsinki heeft wel een hele opvallende tattoo van een beer.

Radko Dragic “Oslo”

Er zijn twee beren? Helsinki had in de eerste twee seizoenen ook nog een broer genaamd Oslo. Deze tweede beer heet Roberto García. Maar Oslo is in het echt een mega bodybuilder. Wat een beest.

Martín Barroti “Palermo”

De nieuwkomer Palermo wordt als nieuwe leider aangewezen door El Profesor. Maar zo’n groep leiden is makkelijker gezegd dan gedaan. Deze man heet Rodrigo de la Serna.

Mónica Gaztambide “Stockholm”

Van gegijzelde en bang naar een stoer en wel gewaardeerd bandlid. Dit is het verhaal van Esther Acebo, beter bekend als Stockholm. Deze vrouw combineert schattig en knap als de beste.

View this post on Instagram

La impaciencia..

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo) on

Bogota

Bogota is de nieuwe beer die het goud en het smelten overziet. In het echte leven is Bogota een professioneel bokser geweest. Hovik Keuchkerian is twee maal Spaans kampioen zwaargewicht geweest. Geen grapjes maken met deze man.

View this post on Instagram

¡Grande! #alacranenamorado

A post shared by Hovik Keuchkerian (@hovik_keuchkerian) on

Marseille

Met Marseille is de groep compleet. Marseille had in de serie een kleinere rol en bevond zich niet bij de groep maar had een andere taak. Zijn naam is Luka Peros.

Arturo Román

Arturito, que pasa? De meest irritante maar ook weer grappige persoon uit de serie is toch wel Arturo. De oud directeur van de Koninklijke Munt was de meest bekende gijzelaar. In het echte leven gaat hij door als Enrique Arce.

Alison Parker

In La Casa de Papel is ze misschien minder aanwezig dan de rest, maar in het echt kan je niet om haar heen. María Pedraza is een onschuldig meisje in de serie, maar in het echt blijkt ze niet zo onschuldig te zijn. Wat een vrouw.

View this post on Instagram

🌵👽 by @ivan_gomez_

A post shared by María Pedraza (@mariapedraza_) on

Alicia Sierra

El nuevo inspectora is Alicia Sierra. De zwangere en meedogenloze ondervraagster werkt de groep op de zenuwen. In het echt heet ze Najwa Nimri. Er zijn een aantal theorieën te vinden over haar rol in het nieuwe seizoen.

Mariví Fuentes

Kiti Mánver speelt de moeder van Rachel. Ze heeft niet zo’n grote rol, maar wel een belangrijke. Ze zorgt ook voor het dochtertje van Rachel.

We moeten nog even wachten op seizoen 5 van de Spaanse serie, maar we zijn natuurlijk al razend benieuwd.