Het kon niet anders dan dat Sarah Hyland actrice werd

Dat Sarah Hyland een actrice zou worden, stond al vroeg in de sterren geschreven. Haar ouders waren namelijk ook beide acteurs. Een stukje minder succesvol, maar toch. Melissa Canaday en Edward James Hyland besloten dat hun dochter hun dromen dan maar moest waarmaken.

Al op 7-jarige leeftijd speelde ze haar eerste rol als Howard Sterns dochter in de film Private Parts in 1997. Ook was Sarah Hyland te zien in enkele commercials.

Ze werd pas echt bekend bij haar rol als Haley Dunphy in Modern Family

Om haar acteerskills nog wat meer te verfijnen ging ze vervolgens naar de Professional Performing Arts School in New York City. Haar grote doorbraak kwam vervolgens met de rol van Haley Dunphy in de sitcom Modern Family. Daarvoor heeft ze ook meerdere prijzen voor gewonnen. Naast Modern Family heeft ze ook rollen gespeeld in films als Scary Movie 5 , Vampire Academy, Date And Switch, See You in Valhalla en Satanic.

Toch is niet alles in haar leven rozengeur en maneschijn. Zo heeft ze een nierziekte gehad en heeft haar vader een van zijn organen afgestaan om haar te helpen. Toen deze later werd afgestoten moest haar jongere broer Ian te hulp schieten. Door al deze ellende heeft Hyland rondgelopen met zelfmoordgedachten omdat ze zichzelf zo’n grote last op de familie vond. Gelukkig heeft ze deze verschrikkelijke gedachte overwonnen en inmiddels staat ze weer met volledige levensmoed op de planken. Dat is dan ook zeker te zien aan haar kiekjes op Instagram waar ze met haar vriendinnen de wereld tegenmoet lacht:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)