Knappe vrouwen boven de 40

Shakira en JLo staan er bekend om het feit dat zij hun achterste goed kunnen inzetten. JLo is inmiddels de leeftijd van Sarah gepasseerd, maar dat maakt haar totaal niet minder aantrekkelijk. Shakira is inmiddels ook al 43 jaar oud maar we zouden haar makkelijk 10 jaar jonger schatten.

Met deze vakantiefoto op Instagram bevestigt Shakira dit en haar lichaam ziet er nog even mooi en strak uit als vroeger.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shakira (@shakira)

We kennen Shakira natuurlijk allemaal van haar bekende nummers die over de hele wereld te horen zijn. Zo hebben we het WK 2010 nummer Waka Waka (This time for Africa) en Hips Don’t Lie. De bekende sexy dansjes die de Colombiaanse erbij gooit horen er echt bij en typeren een écht Shakira nummer. Nu heeft Shakira een nieuwe samenwerking waarin haar lichaam uiteraard weer beweegt als nooit te voren. Een nieuw nummer samen met de Black Eyed Peas moet haar weer in de hitlijsten brengen. Wat denken jullie?

 

Het perfecte lichaam van Shakira op Instagram

Met bijna 70 miljoen volgers heeft Shakira een immens bereik op social media. Als we zo even snel door de Instagram scrollen, kunnen we wel stellen dat deze vrouw absoluut bij de knapste vrouwen van boven de 40 hoort. De snelle heupen heeft deze vrouw nog lang niet afgeleerd en we hopen dat ze dat ook nooit gaat doen. Of het nou op Latijns-Amerikaanse muziek of Afrikaanse muziek is, deze vrouw kan op alles dansen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)