Rose Bertram timmert hard aan haar carrière

Hoe wij moeten toegeven dat we als een blok zijn gevallen voor het uiterlijk van deze prachtige krullenbol, is dit absoluut niet het enige waar Rose Bertram over beschikt. Ze viel op jonge leeftijd al op en werd op haar 16e gecast door het bureau Dominique. Sindsdien verscheen ze in verschillende campagnes voor bekende mode merken als H&M, L’Oréal, Hunkemöller, Primark.

Op 18-jarige leeftijd vertrok Bertram naar het Verenigd Koninkrijk en tekenende ze bij Marilyn. In 2015 vormde ze een primeurtje en kwam ze als eerste Belgische model in actie voor de Sport Illustrated Swimsuit Issue.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Val jij ook als een blok voor deze mooie Belgische vrouw? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Nederlands profvoetballer Gregory van der Wiel, die in augustus 2020 aansloot bij de trainingen en selectie van de voetbalclub RKC Waalwijk, scoorde punten bij de blondine. De twee lijken sinds 2012 tot over hun oren verliefd te zijn en vormen een gezinnetje met hun twee gezonde dochters, waarvan de tweede pas een week geleden voor het eerst haar ogen opende op deze wereld.

Oh là là, de Belgische schone is een lust voor het oog op Instagram

Ben je nog wel eens te vinden op Instagram? Dan zit de kans er dik in dat je deze bloedmooie Belgische schone wel eens voorbij hebt zien komen op je tijdlijn. Met maar liefst 896 duizend volgers op Instagram is ze een echte kijkcijfer hit en laat ze menig mannenhart op hol slaan met haar prachtige figuur, wilde krullenbos en ogen om in weg te dwalen. Nu wij overduidelijk niet de enige zijn die ons graag laten amuseren door Rose Bertram, laten wij een aantal prachtige foto’s van Rose zien.

Sit back, relax and enjoy:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)