Mooiste vrouwen van België

Laatst hadden we een degelijke lijst samengesteld van de mooiste modellen van ons land. Maar pracht en praal is overal rondom de aardbol te vinden, ook bij onze zuiderburen in België. Maar je hoeft niet per se model te zijn om ongelofelijk knap te zijn. Dat bewijzen deze 10 Belgen wel even – ook al zitter d’r er stiekem wel een paar modellen tussen.

1. Luna Stevens

Deze wonderschone Belgische-Nederlandse dame is de vriendin van voormalig Nederlands jeugdinternational Sandy Walsh. Voor velen zal deze naam geen belletje doen rinkelen, want hij voetbalt al bijna z’n hele carrière in de competitie van de Belgen, maar heeft ook meerdere jeugdteams van Oranje doorlopen. Wat jullie hoogstwaarschijnlijk boeit is degene die naast hem staat, Luna Stevens.

View this post on Instagram

forever your island girl

A post shared by Luna Stevens (@lunastevens1) on

View this post on Instagram

a summer child

A post shared by Luna Stevens (@lunastevens1) on

2. Elena Castro Suarez

Elena Casto Suarez laat zien hoe goddelijk een mix van Belgisch en Spaans bloed kan zijn. In 2019 werd ze op 18-jarige leeftijd gekroond tot Miss België. In een interview liet ze weten nog vrijgezel te zijn; ze is niet veeleisend voor een potentiële vlam, maar haar voorkeur gaat uit naar een sportieve type. “Ik kan zowel op een blonde god als op een meer zuiderse look vallen. Een man die groter is dan mezelf scoort pluspunten. Langer dan ik mét hakken aan, is ideaal. Voor de rest ben ik allesbehalve veeleisend.”

View this post on Instagram

Holiday mode: activated! ☀️🏝

A post shared by Elena Castro Suarez (@elenacastrosuarez) on

3. Celine van Ouytsel

Op 11 januari 2020 werd Van Ouytsel verkozen tot Miss België. Met haar overwinning volgde ze Elena Castro Suarez op. Later werd ze ook al Miss Antwerpen 2020. Naast dat ze allerlei prijzen in de wacht sleept voor haar looks, heeft ze ook nog een snugger koppie; ze is naast model ook juriste.

View this post on Instagram

💭💫🕊💭 friday feels

A post shared by ✯CECE✯ (@celinevanouytsel) on

4. Maithé Rivera Armayones

Wederom een combinatie tussen Spanje en België. En ook weer een Miss België, ditmaal van 2017. Zoals je ziet een sportief type, met een liefde voor fietsen. Qua uiterlijk competeert ze goed mee met onze Puck Moonen. Ze is tevens de ex van Real Madrid en Rode Duivels-keeper Thibaut Courtois.

5. Celest Decaesstecker

Ze is niet alleen de first runner-up bij de Miss Belgium 2020-verkiezing geworden, ze is ook Miss Flanders 2020 én Miss West-Vlaanderen 2020. Ze gaat het ver schoppen met haar carrière als model. Tóch is Celest Decaesstecker ook met andere dingen in de weer. Ze timmert namelijk ook sterk aan de weg als schoonheidsspecialiste. Zo te zien heeft ze daar aardig verstand van.

View this post on Instagram

📸 @stevenwolles

A post shared by Celest Decaesstecker (@celest.d) on

View this post on Instagram

📸 @stevenwolles

A post shared by Celest Decaesstecker (@celest.d) on

6. Rose Bertram

Misschien wel de beste WAG out there? Rose Bertram kennen we vooral als de vriendin van ex-Ajax speler Gregory van der Wiel. Ze doet hier en daar wat presenteer werk, maar is vooral model en influencer. Met haar prachtige bos krullen en haar waanzinnige lichaam – ook na haar zwangerschap – weet ze al bijna 900k volgers voor haar te winnen.

View this post on Instagram

Au naturel♥️

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

View this post on Instagram

❤️🖤

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

7. Angeline Flor Pua

Angeline Flor Pua is een dochter van Filipijnse ouders die elkaar in België hebben leren kennen. In 2016 werd Flor Pua in Wenen gekroond tot Miss Filipina Europe 2016, in 2018 tot Miss België en later datzelfde jaar tot Miss Antwerpen. Ze probeerde ook nog haar slag te slaan op het internationale podium tijdens de Miss-World verkiezing in China, maar viel al snel af. Desalniettemin een beeldschone verschijning.

8. Leentje Jorissen

De 22-jarige Leentje Jorissen mocht haarzelf in 2017 de mooiste van Limburg noemen en was ze één van de finalisten in Miss België. Ze is nog bezig met haar studie, maar het modellen-leven is haar ook in de schoot geworpen. Weer zo’n gevalletje; beauty and the brains.

View this post on Instagram

💘 @loavies #girlsgoneloavies

A post shared by Leentje Jorissen (@leentjejorissen) on

9. Axelle Despiegelaere

Misschien zegt deze naam je weinig, maar met één foto is je herinnering waarschijnlijk helemaal opgefrist. Axelle Despiegelaere vergaarde tijdens het WK van 2014. wereldwijde populariteit nadat een foto van haar in het stadion helemaal viraal ging. We zijn een aantal jaar verder en ze ziet er nog steeds op en top uit.

View this post on Instagram

🌊🌊🌊

A post shared by Axelle Despiegelaere (@despiegelaereaxelle) on

10. Michèle De Bruyne

En om het af te toppen; nog een echte voetbalvrouw. De achternaam zegt al genoeg, lekker Kevin! De vorige relatie van Kevin ging vreemd met, nota bene, mede Rode Duivel Thiabaut Courtois. Met Michèle Lacroix lijkt het wel goed te zitten. Ze hebben samen al een kindje: Mason Milan. Deze knappe brunette met haar slanke figuur en haar sprankelende glimlach past perfect in deze lijst.

View this post on Instagram

Birthday ready

A post shared by Michèle De Bruyne 🕊 (@lacroixmichele) on

View this post on Instagram

Little 🐒

A post shared by Michèle De Bruyne 🕊 (@lacroixmichele) on