1. Begin bij het gebruiken van de juiste dating app

Stap numero uno: download een dating app waarop mensen zitten met dezelfde intenties als jij. Je bent volwassen, ga dan ook op zoek naar volwassen dates. Dat geswipe naar een onenightstand is verleden tijd.

Tip van de redactie: probeer Inner Circle. Het is dé app die daten serieus neemt en het tegelijkertijd luchtig houdt. Wat de app zo uniek maakt, is het team van mensen dat er voor zorgt dat er geen neppe accounts aanwezig zijn op de app. Dit betekent dat jij je tijd niet hoeft te verspillen aan catfishes en andere onwenselijke profielen!  . 

2. Laat jezelf zien

Hoe oppervlakkig het ook is, iedereen – maar ook écht iedereen – wordt in eerste instantie beoordeeld op zijn of haar uiterlijk. Het is tenslotte een dating app, waarbij je profiel je uithangbord is. Om die like te scoren, dien je wel degelijk een aantrekkelijk profiel te hebben. Maar welke foto’s werken goed?

goede profielfoto online date profiel

Vermijd groepsfoto’s. Zorg er voor dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat, all eyes on you! Zorg er alleen voor dat jouw eigen ogen niet bedekt zijn, dus geen zonnebril. Doe dit en je bent al een goed stuk op weg.

Als je moeite hebt het gesprek op gang te krijgen, kan het volgende misschien helpen.  Stuur geen standaard copy/paste openingszinnen. Dit zal er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat diegene je gaat skippen. Wees in plaats daarvan uniek en kom met een persoonlijke, toegespitste benadering.  

Daarnaast heeft Inner Circle een conversation starter feature, die je een handje helpt in de goede richting. En mocht je het echt niet meer weten, dan kan je altijd nog ‘hi’ intoetsen. De app zal dit bericht vervangen voor een origniele pick up line. Dat is toch top?!

3. Trek je stoute schoenen aan en ga gewoon daten

Het moment suprême: je match op date vragen. Om je dit een stukje makkelijker te maken kan je op een Inner Circle-profiel spieken wat iemand z’n favoriete uitgaansplek is. Hoewel veel hotspots nu dicht zijn, kan je hier wel jouw date op aanpassen. Zie je dat jouw match fan is van een aantal Amsterdamse bierbrouwerijen? Nodig haar dan uit voor een wandeling inclusief eigen samengestelde bierproeverij. Persoonlijker kan bijna niet. Dus, waar wacht je eigenlijk nog op?  Registreer bij Inner Circle en blaas je online dating life nieuw leven in. Succes!

Online dating

In samenwerking met Inner Circle