Hoe word je aantrekkelijker?

Je ziet een leuke vrouw, maar durft er niet op af te stappen. Tien minuten later gaat een ander met haar aan de haal. Jij baalt en begint te piekeren, maar dat is niet nodig. Je hoeft niet te twijfelen aan jezelf en als je dat wel doet, kan je altijd aan je aantrekkelijkheid werken.

Hieronder staan 15 punten waaraan jij kan werken om jezelf onweerstaanbaar te maken voor menig vrouw.

1. Draag geschikte kleding

Een goede kledingstijl is belangrijk. De reden dat dit punt een groot struikelblok is voor veel mannen, komt doordat een deel van de mannen alleen maar praktisch denkt. Maar kom op mannen, het is in deze moderne tijd  belangrijk om goed voor je uiterlijke vershijning te zorgen. Vrouwen geven aan een voorkeur te hebben voor bepaalde kledingstukken bij mannen. Dus we helpen je een beetje. Ga de deur uit met een overhemd, een basic T-shirt, een pantalon of jeans en minimalistische sneakers. Maak het geheel af met een horloge. Simpel, maar altijd stijlvol.

2. Zie er fris uit

Zorg ervoor dat je op elk moment voorbereid bent om de vrouw van jouw dromen tegen te komen. Daarom moet je zorgen dat je er goed uitziet. Elke vrouw zal het waarderen dat je de tijd hebt genomen om er knap uit te zien. Als je tijd doorbrengt met een vrouw, moet je kleding schoon zijn en moet je ervoor zorgen dat je geen onaangename lichaamsgeur met je mee draagt.

Wil jij indruk maken met een lekker luchtje? Lees dan wat vrouwen de lekkerste parfums voor mannen vinden.

3. Je kapsel moet er ook goed uit zien

Het kapsel is belangrijk voor een goede eerste indruk. Als iemand zijn haren niet verzorgt, kan dat al direct je algehele uitstraling verpesten. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan welk kapsel bij jouw gezichtsvorm past. 

4. Vind de perfecte baard (of niet)

Met een gladgeschoren koppie rondlopen is niet altijd een goed idee. Vrouwen houden van mannen met baarden, omdat het haar op je gezicht je er gewoon mannelijker uit laat zien. Soms staan baarden niet, dan laat je het voor wat het is. Een echte babyface is nooit een goed idee.

5. Krijg een verzorgde huid

Een verzorgde huid vindt iedereen belangrijk. Een schone huid is niet alleen het schoonmaken, maar ook het verzorgen en voeden van je huid. Je moet ook voldoende slapen en stress vermijden. Veel water drinken, samen met een goede voeding. Dat helpt ook voor een jongere uitstraling.

6. Houd je lichaam aantrekkelijk

Je hoeft echt geen krachtpatser te worden, maar een gezond lichaam is altijd goed: al is het maar voor je gezondheid. Het is fijn om een gezonde uitstraling te hebben, dat kan door een mix van bepaalde sporten. Denk aan af en toe even joggen en krachttraining. Ook speelt eten een grote rol bij je fitheid.

aantrekkelijker worden voor vrouwen

7. Gebruik mannelijke lichaamstaal

Een zelfverzekerde lichaamstaal drukt over het algemeen een zelfverzekerde persoonlijkheid uit. Sta rechtop met de borst vooruit en houd oogcontact met een vriendelijke lach. Zo kom je zelfverzekerd en aantrekkelijk over.

8. Wees avontuurlijk

Als je niets anders doet dan werken en als je thuis komt van werken op de bank hangen, kan het zijn dat je moe lijkt. Wees speels in het leven. Ook vrouwen willen avontuur beleven en zijn op zoek naar een partner waarmee ze uit de sombere dagelijkse sleur kunnen breken.

9. Praat met haar

Als je een aantrekkelijke vrouw ziet, moet je op haar afstappen. Veel mannen falen in dit opzicht. Voornamelijk omdat ze bang zijn om een ​​aantrekkelijke vrouw aan te spreken. Als je de moed vindt om een ​​vrouw te benaderen, geef haar gewoon een vriendelijke glimlach, zeg hallo en stel jezelf voor om te beginnen.

10. Luister naar haar

Zorg ervoor dat jullie gesprekken niet alleen maar over jou gaan. Moedig haar aan om te praten over haar hobby’s, haar familie, haar werk of alles waar ze over wil praten. Wat belangrijk is voor jou is om goed te luisteren en oprecht geïnteresseerd te zijn.

onweerstaanbaar worden aantrekkelijk

11. Complimenteer haar

Hoewel complimenten over iemands uiterlijk vaak goed worden ontvangen, is het ook weleens fijn om wat dieper te gaan dan dat. Geef de dame in kwestie een compliment waar ze echt gelukkig van wordt. Hierbij is het vooral belangrijk dat je echt meent wat je zegt.

12. Flirt subtiel

Zorg ervoor dat het flirten subtiel overkomt. Geen overdreven gedoe. Af en toe wat langer oogcontact, een ondeugend lachje of voorzichtig en ‘per ongeluk’ een aanraking.

13. Maak fysiek contact

Hierbij bedoelen we zeker geen ongewenst contact. We doelen op een subtiele aanraking op de arm als jullie samen om iets lachen. Het is van groot belang dat de vrouw zich hierbij ook fijn voelt en dat je het niet opdringerig doet. Dat is een dikke vette no-go mannen.

14. Maak haar aan het lachen

Een goed gevoel voor humor zijn altijd pluspunten. Alle leeftijden waarderen altijd mannen die weten hoe ze de dingen van de lichtere kant moeten bekijken.

15. Wees niet wanhopig

Je doel is om aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Wanhopig zijn is NIET de manier om dat te doen. Vrouwen hebben een afkeer van wanhopige mannen en doen er alles aan om hen te ontwijken. Wacht een dag of twee voordat je belt en vraag haar niet gelijk om een ​​date bij dat eerste telefoontje.

Weet je nu alles over hoe je enorm aantrekkelijk kan worden, maar heb je geen idee wat je zou moeten doen als date. Houden jullie beiden van het avontuurlijke? Lees dan 5 originele date ideeën voor buiten.