We hebben onze eigen favorieten maar even laten rusten, want nu is het tijd voor de meningen van de dames. We gaan de lekkerste herenparfums even vergelijken met de uitkomst van de steekproef bij het vrouwelijke volk. Komen er luchtjes overeen of moeten we echt een switch gaan maken om toch in de smaak te blijven vallen? Zie hier de lijst met de lekkerste mannen parfum, gekozen door vrouwen.

De lekkerste mannen parfums

Escentric Molecules – Escentric 01

De winnaar van de lekkerste mannen parfums, gekozen door vrouwen is gewonnen door deze kanjer. Als je de Escentric Molecules opspuit lijkt het alsof het je huid licht verwarmt en er pure mannelijkheid wordt opgewekt. Op en afstand van 10 meter ruik je de geur van roze peper, limoenschil en wierook. De geur die wel uren draagbaar blijft. Als je opzoek bent naar een luchtje om indruk te maken op een vrouwtje, dan is de missie geslaagd. Geniet ervan en succes!

Jean-Paul Gaultier – Le Male

Op nummer twee is de mannen parfum van Jean-Paul Gaultier geëindigd. Het luchtje ziet eruit als een torso en straalt de echte mannelijkheid uit. Daarnaast ruikt het erg sexy door de ingrediënten die je een warm, wereldsgezind en mannelijk karakter geven. Terecht een van de best verkochte mannen parfums dus.

3. Chanel – Bleu de Chanel

Misschien wel een van de meest bekende en lekkerste mannen parfums, als je het ons vraagt. Zo te zien zaten wij hier toch wel goed, want dit stijlvolle parfum van Chanel valt ook goed in de smaak bij de vrouwen. Goed om te weten dat we in ieder geval een beetje in de goede richting zaten. Het is een zachte en frisse parfum en laat je voelen alsof je net een douche hebt genomen. Dit is een typisch geurtje om te dragen voor een luxe evenement, of als je iets chiquer voor de dag moet komen. Dit parfum blijf je erg lang ruiken en elke dame die langs loopt zal hier ook zeker van genieten.

Tom Ford – Black Orchid

De Black Orchid van Tom Ford is een luxueuze en sensuele geur die met extracten van patchouli en chocolade worden samengesteld. Het is een stijlvolle parfum waar jij gegarandeerd complimenten over zult krijgen. De vrouwen zijn er in ieder geval dol op!

Armani – Acqua Di Gio

De mannen parfum die misschien wel het meest wordt onderschat. Het geeft een frisse geur en wordt gezien als een badboy luchtje. Jullie zullen het vast wel weten, vrouwen hebben nog wel eens de neiging om te vallen op de ‘foute mannen’. Je hoeft er niet een te worden, maar je kan er wel naar ruiken.

Dolce & Gabbana – Grey

De nieuwste aanwinst in de lijn Dolce & Gabbana is de Grey. Een viering van moderne elegantie en charisma. Dit merk geeft een stijlvolle uitstraling en zal zeker goed in jouw parfumkast passen.

Mocht je toch nog een beetje twijfelen over de juiste parfum? Neem dan vooral even een kijkje bij de tofste parfumerie van Amsterdam of een andere parfumwinkel. Zij zullen je vast wel in goede banen kunnen leiden met de juiste parfum voor elke gelegenheid.