Tips die helpen een mooie vrouw aan te spreken

Op iemand afstappen doe je niet zomaar. Het kan een spannende stap zijn om een vrouw aan te spreken en dat is erg logisch. Gelukkig zijn er handvatten die jou kunnen helpen, maar uiteindelijk zul je het toch echt zelf moeten doen. Hieronder lees je de beste tips als het gaat om een mooie vrouw aanspreken.

 

1. Zorg dat je goed in je vel zit

Je moet jezelf helemaal chill voelen om dit goed te doen. Stel je eens voor dat een totale vreemde jou zou aanspreken op straat. Daar voel je je misschien ook niet meteen heel relaxed bij. Dat geldt natuurlijk ook voor die vrouw. Zorg dat je zelf relaxed overkomt, zodat je haar niet afschrikt met jouw onverwachtse approach.

2. Verban de slechte openingszinnen

In een ongemakkelijke situatie als deze kan het zijn dat je grijpt naar zo’n slechte openingszin. Eigenlijk is dit gewoon echt een grote afknapper. Doe dit dus gewoon niet en ga voor een simpele vraag of leuke opmerking. Daar bereik je echt veel meer mee.

slechte openingszinnen vrouwen aanspreken MAN MAN

3. Bekijk de omgeving

Kijk even goed om je heen voor dat je stap zet. Is het druk om haar heen? Heeft ze haast? Is ze bezig met andere dingen? Dat zijn belangrijke dingen om goed in je op te nemen omdat je haar in sommige gevallen misschien beter toch niet kunt aanspreken. Niemand heeft zin een gesprek met een vreemde als je haast hebt.

4. Kijk naar haar lichaamstaal

Dit is een hele belangrijke, omdat je er zo achter kunt komen of ze er wel open voor staat. Belangrijke dingen waar je op kunt letten is of ze een open houding heeft. Staat ze uitnodigend of meer ingetogen? Lacht ze? Kijk hier goed naar. Verder is het maken van oogcontact heel belangrijk, want dit zegt veel meer dan je in eerste instantie zou denken.

5. Hou rekening met je eigen lichaamstaal

Zorg ervoor dat je zelfverzekerd bent op het moment dat je op een vrouw afstapt. Te zelfverzekerd is ook weer niet goed, dus blijf wel bescheiden. Zorg dat je oogcontact maakt op het moment dat je haar aanspreekt en neem een open houding aan. Zo ziet het er ook uit alsof jij zelf zin hebt in een gesprekje.

6. Zet niet te hoog in

Ga niet meteen voor diepgaande gesprekken over persoonlijke onderwerpen. Ga voor een laagdrempelig kort gesprek en leg daarna de bal bij haar door bijvoorbeeld te zeggen ‘ik zit daar als je graag een praatje zou willen maken’. Zo geef je die droomvrouw nog even de tijd om het te laten bezinken en heeft hij het idee dat ze in charge is.

flirten met vrouwen

7. Vraag niet meteen om haar telefoonnummer

Zoals we hierboven al zeiden. Hou het laagdrempelig. Dat geldt ook voor contactgegevens uitwisselen. Vraag dit niet te snel! Maar mocht er echt een vibe zijn tussen jullie twee, dan kan je altijd vragen om haar telefoonnummer om het gesprek een vervolg te geven. Je wil het natuurlijk niet aan het toeval overlaten.

8. Let op negatieve houding of hints

Het kan zijn dat een vrouw het toch helemaal niet relaxed vindt dat je haar aangesproken hebt. Hou daarom haar houding tijdens het gesprek in de gaten om te kijken of ze zich er wel prettig bij voelt. Kijkt ze bijvoorbeeld veel om zich heen of staat ze met haar armen over elkaar? Dan heeft ze er waarschijnlijk geen zin in. Neem dan je verlies en zeg gedag. Speelt ze met haar haren en lacht ze veel om je? Dan heb je groen licht gekregen vriend.

9. Bereid je voor op afwijzing

Dit zou natuurlijk wel eens heel goed kunnen aflopen, maar het kan ook niet goed aflopen. Zorg dat je dat in gedachte houdt op het moment dat je een mooie vrouw wil aanspreken. Reageer ook met respect op het moment dat een vrouw zegt dat ze liever niets wil. Jouw kans komt nog wel.

10. Respecteer haar timing

Als alles nou oké is gegaan en jullie hebben leuk zitten kletsen, wil dat natuurlijk niet zeggen dat je de uren er na ook haar tijd in beslag kunt nemen. Maak daarom een nieuwe afspraak voor een eerste date. Zoals we al zeiden: regel dit via een telefoonnummer.

Nu je weet hoe je een mooie vrouw moet aanspreken, dan is het tijd voor de volgende stap. Als die eerste afspraak gemaakt is, verras haar dan met een leuke date. Gebruik deze leuke tips voor een eerste date om die van jullie onvergetelijk te maken.