Welke kledingstukken vinden wij mannen mooi bij vrouwen?

We kunnen er lang of breed over zeuren, maar een vrouw die zich goed weet te kleden heeft al snel een streepje voor. Afhankelijk van je intenties kan het juist een voordeel zijn als zij zich extra uitdagend wil aankleden of juist wat meer behoudend. Onderstaande opties laten in ieder geval niks aan onduidelijkheid over.

 

1. Een zwart jurkje

Zwart is altijd een prima keuze. De vrouw die zwart draagt, toont klasse en zelfvertrouwen. Bovendien benadrukt zwart haar vrouwelijk vormen. Draagt ze dit in de zomer, dan is het helemaal feest, in veel gevallen zal ze dan voor een jurkje kiezen zodat haar outfit lekker luchtig is.

welke kleding vinden manne mooi bij een vrouw

2. Het topje met V-hals

Als het om s-aantrekkingskracht gaat, dan scoort het topje met V-hals nog altijd prima. Voor veel vrouwen is het vaak de keuze tussen een jurkje of een topje. Een jurkje kan dan net iets té bloot aanvoelen. Met een topje zorgt de vrouw voor een uitdagende uitstraling terwijl het toch eenvoudig te combineren is met tal van andere kledingstukken. Dat we dankzij dat topje net iets te zien krijgen van haar decolleté, maakt het voor het oog wat interessanter.

3. Rode kleding

Zwart is mooi, maar rood is net even iets beter. Als een vrouw ervoor wil zorgen dat jij haar alle aandacht geeft, dan gaat er niks boven rood. Nog een voordeel: rood kleed prima af. Uiteraard is het wat minder eenvoudig te combineren met andere kledingstukken – een vrouw maakt snel ongewild een te gretige indruk met rood – maar met een beetje creativiteit is er heel veel mogelijk.

mooie kleding van vrouwen

4. Off shoulder tops en jurkjes

Verschijnt je date op de afgesproken locatie met een ‘off-shoulder’ kledingstuk, dan ben je haast verplicht om haar te complimenteren. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ze hier voor kiest. Het is superaantrekkelijk en laat weinig aan de verbeelding over. Ze wil gezien worden. Het is dan ook niet zo heel gek wij mannen ons sneller aangetrokken voelen tot de dame die dit draagt.

5. Een strakke rok

Ook fijn: een korte rok. Dan bedoelen we niet het korte rokje waar je alles ziet bij de minste beweging, maar het model wat nog net haar schoonheid benadrukt. Draagt jouw date een korte rok die precies goed aansluit, maar niet te strak zit, dan is de kans groot dat je jouw ogen niet van haar af kan houden.

6. Kante kleding

Wij mannen zijn niet moeilijk als het gaat om de kledingkeuze van de vrouw. In veel gevallen vinden we het al prima als ze zich goed weet te kleden en als dat ook een aantrekkelijke uitstraling geeft dan is het helemaal goed. Wat pas echt een regelrechte hit is, is als zij kant draagt. Het is de overtreffende trap van aantrekkelijk. Als een vrouw dus net iets meer wil dan enkel een gezellige avond, dan is de kans groot dat ze voor kant zal kiezen.

Natuurlijk is het voor ons mannen handig om te weten hoe dit fenomeen de andere kant op werkt. Lees daarom wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man.