Wat vinden vrouwen nou echt aantrekkelijk aan de man?

Dit is een vraag waar veel mannen, maar zeker ook veel vrouwen niet over uit zijn. De beschrijving van de ideale man loop voor veel vrouwen uiteen. Wat wel overeenkomt, is dat de attitude en karaktereigenschappen leidend zijn als het gaat om wat vrouwen echt aantrekkelijk vinden aan een man. Wij hebben de voorkeuren van de vrouw op een rijtje gezet wat betreft het uiterlijk van de man, want ja wie is er nou vies van een beetje vrouwelijk schoon.

 

Hieronder vind je vijf belangrijke punten die voor de vrouw, de man aantrekkelijker maken.

1. Goed gevoel voor humor

Vraag je aan een vrouw wat zij zoekt in de ideale man, dan zal gevoel voor humor hoog op haar lijstje staan. Het gevoel voor humor is belangrijk om je aantrekkingskracht te vergroten. Zowel voor de man als voor de vrouw.

Klikt het tijdens een date niet en komt jullie gevoel voor humor totaal niet overeen, dan zal het waarschijnlijk snel klaar zijn voor beide kanten. Mannen, wees niet getreurd. Als het de eerste keer niet raak is, lukt het de tweede keer wel. Er leven zo’n 3.7 biljard vrouwen op deze wereld en bijna 8.8 miljoen in Nederland. Genoeg vissen in de zee dus.

2. Een verzorgd uiterlijk

Er spelen tal van variabelen mee als het gaat om waar vrouwen naar op zoek zijn in een man. Vrouwen hebben namelijk een kort en een lange termijn strategie. Veel mannen denken dat vrouwen vallen voor echte alfa mannen met een gespierd bovenlichaam, lange benen, sprekende ogen en met een mooie bos haar op het hoofd.

Hier zou natuurlijk een kern van waarheid in kunnen zitten, maar dit heeft vaak alleen invloed voor op de korte termijn. Wat vrouwen zoeken in een man voor op de lange termijn is iemand die voor hen zorgt, maar tegelijkertijd ook voor zichzelf. Met een hart op de juiste plek en een verzorgd uiterlijk scoor je al hoog in het klassement. Ongeacht de grootte van je neus of je wat kortere benen.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen?
Foto via Instagram Kosta Williams

3. Zorgzaamheid

Zorgzaamheid is niet alleen voor de man een niet onbelangrijk aspect, maar ook voor de vrouw. Hoe kan een man een kind opvoeden, zonder ook maar een klein beetje zorgzaam te zijn? Vrouwen willen een man die aan hun zijde staat en wanneer zij weg zijn een goede bijdragen kan leveren aan de opvoeding.

Daarnaast wordt het ook niet afgekeurd af en toe je romantische kant te laten zien, haar in de watten te leggen of haar te verwennen met een verbluffend ontbijtje.

4. Gelijke overeenkomsten

Hoe ontstaat een goede klik? Juist, bij het uitwisselen van overeenkomsten. Mensen voelen zich sneller aangetrokken, wanneer de interesses van beide kanten op het zelfde gebied liggen. Zijn er tijdens een date veel raakvlakken en lijkt er maar geen eind te komen aan de gespreksstof? Dan zal het gesprek waarschijnlijk soepel verlopen en maak je kans op een tweede date.

5. Ambities

Heb je als man geen ambities? Kom je niet vooruit in het leven of heb je geen dromen die je na wil jagen? Dan zal de interesse van de vrouw waarschijnlijk al snel afzwakken. Naast dat mannen het belangrijk vinden een sterke vrouw aan hun zijde te hebben, vinden vrouwen dat ook.

Mannen, spreek je toekomstplannen uit. Laat haar zien wat jij nog wil bereiken in het leven en laat haar kennismaken met jouw wildste dromen. Vrouwen vinden het fijn om te weten waar ze aan toe zijn en waar ze staan in de relatie.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen
Foto via Instagram Kosta Williams

Beschik jij over wat vrouwen dus aantrekkelijk vinden en wil je ook met je uiterlijk indruk maken? Check dan eens welke kleding vrouwen mooi vinden bij mannen.