Waaraan kan je herkennen dat iemand je leuk vindt?

Deze signalen kunnen je vertellen of iemand voor je begint te vallen. Mocht je er niet zeker van zijn, dan zijn dit de dingen waar je op moet letten om er zeker van te zijn.

 

1. Ze is open tegen je

Vrouwen kunnen veel praten, maar echt oprecht met je zijn is vaak een ander gegeven. Als een vrouw open en eerlijk met je is, kan dat een teken zijn dat ze voor je begint te vallen. Ze draait niet om de situatie heen en is echt eerlijk met jou.

2. Haar lichaamstaal laat veel blijken

Je kunt een vrouw aflezen aan haar lichaamstaal. Als ze je niet ziet zitten, dan ga je dat merken. Maar ook als ze je wel ziet zitten, is dat heel goed af te lezen. Ze zal veel oogcontact maken en ze wil graag bij je zijn. Ook zal ze kleine aanrakingen geven, door bijvoorbeeld haar hand op je been te leggen als ze om je moet lachen. Ze laat blijken dat ze nog dichter bij je wil zijn dan dat ze nu is.

3. Ze behandelt je met respect

Respect is natuurlijk erg belangrijk tussen twee personen. Ze zal respect hebben voor je op verschillende vlakken. Ze zal respect hebben voor de dingen waar jij bijvoorbeeld in gelooft en de dingen die je doet. Hoe jij je leven invult. Mocht dit een keer niet voorkomen en je spreekt haar hierop aan, dan zegt het ook veel over hoe zij handelt. Mocht ze zich verontschuldigen en dit later ook niet weer doen, dan weet je dat het goed zit.

begint ze voor me te vallen

4. Ze wil dat je haar familie en vrienden leert kennen

Iemand voorstellen aan je vrienden en familie is een grote stap en als zij die aan durft te gaan, dan is ze waarschijnlijk voor je aan het vallen. Ze vindt je leuk en wil aan de rest van haar omgeving laten zien hoe leuk je wel niet bent. Ook betekent dit dat zij wel klaar is voor een volgende stap in de relatie. Mocht jij haar willen voorstellen aan je vrienden en familie en zij wijst dit af, dan zegt dit ook al veel. Het betekent dat zij het in de toekomst toch niet ziet zitten.

5. Jullie zijn elkaars beste vrienden

Niet alle vrienden zullen voor elkaar vallen, maar toch is het en goed teken. Als jullie aan het daten zijn en jullie behandelen elkaar óók als elkaars beste vrienden, dan zijn jullie op de goede weg. Ze wil alle kleine dingen met je delen: iets leuks dat is gebeurd op haar werk of een andere gebeurtenis.

6. Ze doet lieve kleine dingen voor je

Je weet echt dat ze voor je begint te vallen als ze lieve kleine dingen voor je doet. Je kunt haar bijvoorbeeld een keer hebben verteld wat je favoriete snack is, dan haalt ze die bij de volgende filmavond. Of ze heeft je favoriete eten gekookt wanneer je bij haar komt eten. Het zijn de kleine gebaren die ze doet waardoor je merkt dat het goed zit.

7. Ze steunt je

Het kan gaan om een promotie op je werk of een belangrijk tentamen voor je opleiding, maar ze zal je altijd steunen. Hiervoor zal ze zelfs dingen in haar eigen leven eventjes laten liggen. Ze zal aan je zijde staan wanneer je dit nodig hebt.

Benieuwd waarom het soms nog steeds niet wil lukken? Misschien maak je wel één van de 6 grootste date fouten in je dertiger jaren.