Slechte openingszinnen om het ijs te breken

Ondanks dat er vele slechte openingszinnen bestaan, zijn er natuurlijk ook openingszinnen die goed werken. Maar wat is er nou leuker dan lachen om de vele humoristische openingszinnen die te vinden zijn op het web?

Weet jij waar mijn shirt van is gemaakt? Boyfriend material.

Stop met dromen. Jouw shirt is gewoon gemaakt van katoen. Versier haar met een andere openingszin, eentje die wel goed is.

Kan ik je iets te drinken aanbieden of zal ik je die ? 4,00 euro zo maar geven?

Een drankje aanbieden aan een mooie dame is natuurlijk wel zo netjes. Laat het dan niet klinken alsof het een gold-digger is die alleen uit is op geld of gratis drankjes. Maak eerst contact en bied haar later een drankje aan.

slechtste openingszinnen MAN MAN

Hee, alles goed? Je ziet er in ieder geval wel goed uit!

Een hele makkelijke opening waar je niet veel harten mee zult veroveren. Het is wel eenvoudig en wie weet kan je de dame nog wel even laten lachen. Veel meer zal er niet in zitten.

Ben jij je tong verloren? – Nee hoor! – Gelukkig maar, want die heb je zo nog nodig.

Met een openingszin een tongpartij aandringen. Naar schatting zit 0% van de vrouwen daar op te wachten. Wees eens een man en versier haar met je charmes, niet met deze creepy praktijken.

Mijn naam is (…). Onthoud het, je gaat het straks nog schreeuwen.

De ideale openingszin voor als je dat meisje NIET mee naar huis wilt nemen. Dit is meer zo’n zinnetje dat je voor de grap aan je vrienden vertelt. Vooral niet gebruiken dus.

slechtste openingszinnen MAN MAN

Als jouw linkerbeen kerst is en jouw rechterbeen Pasen, mag ik dan tussen de vakanties wat tijd bij je doorbrengen?

De kans zit er dik in dat je crush niet geïnteresseerd is in een directe vraag naar seks. Mocht ze dit wel zijn, kan jij je beter over afvragen of het dan wel een goede keuze is om met haar mee te gaan.

Zeg, mag ik met je zoenen, of wil je voor eeuwig een pad blijven?

Okay, we get it. Je wilt even de smooth prins uithangen en haar versieren met een heerlijke referentie naar een iconisch filmfragment uit onze jeugd. Misschien is deze zin niet zo heel sterk als je er goed bij nadenkt. Zeggen dat ze een pad is, is niet bepaald het pad naar haar hart.

Oh sorry, ik dacht dat dat een braille-naambordje was.

Je kan natuurlijk niet zomaar naar de voorgevel van een vrouw grijpen. Als je doet alsof kun je misschien nog ontsnapping aan een aanklacht. Je weet in ieder geval dat ze niet echt geïnteresseerd is.

Volgens mijn horloge heb je geen slipje aan (zij: jawel), oh sorry, loopt ie weer een uur voor.

Misschien wel één van de leukste, maar toch echt iets te direct. Het kan zijn dat je er goed mee weg komt, maar het kan ook zijn dat er een drankje in je gezicht gegooid wordt. Durf jij het aan?

 

Is een meisje versieren door middel van slechte openingszinnen iets wat jij sowieso nooit zou doen? Je kunt door middel van honden ook nog je meisje versieren.