De verhaallijn van Four Good Days

Four Good Days op Netflix volgt het aangrijpende waargebeurde verhaal van Molly, een vrouw die na jaren van afwezigheid terugkeert naar haar moeder Deb in een laatste poging om haar leven weer op de goede weg te krijgen. Deb heeft moeite om haar dochter weer in haar leven toe te laten, vanwege het verleden vol teleurstellingen, verslavingen en gebroken beloftes. Ondanks haar wantrouwen besluit Deb haar dochter te helpen, wat leidt tot vier cruciale dagen waarin hun relatie en Molly’s toekomst op het spel staan. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat de emoties nog hoger maakt.

Bekijk hier de trailer van Four Good Days:

De cast van de film

Naast Mila Kunis, bekend van onder andere That ’70s Show en Black Swan, zien we Glenn Close schitteren in de rol van Deb. Haar kennen we van haar indrukwekkende prestaties in The Wife en Dangerous Liaisons. Andere noemenswaardige namen in de cast zijn Stephen Root, die onder meer te zien was in Get Out en Office Space. Michael Hyatt, bekend van The Wire en Crazy Ex-Girlfriend zagen we er ook in terug. Een sterrencast dus.

Reviews van Netflix-kijkers en filmkenners

Hoewel de waargebeurde film op Netflix gemengde kritieken kreeg van de critici, scoorde het hoog bij het publiek. Op Rotten Tomatoes heeft de film een Tomatometer-score van 56%, terwijl de publieksscore een indrukwekkende 81% is. De IMDb-score staat op een solide 6,6/10. De gemengde reacties zijn deels te wijten aan de melodramatische toon van de film, zoals sommigen aangeven, maar de sterke acteerprestaties van Kunis en Close worden algemeen geprezen. Op X delen mensen ook hun mening. Waarbij een hoop het ontroerend en prachtig verhaal vinden. Vooral voor mensen die last hebben van een verslaving zou deze film perfect zijn, omdat het zo goed uitgespeeld is.

Op X (Twitter) krijgt deze nieuwe film een hoop enthousiaste reacties. Check hieronder wat voorbeelden: