Originele ideeën voor perfecte buiten dates

Het is zomer en dat betekent veel vrijheid, heerlijk weer en hopelijk ook wat successen in de liefde. Of je nu al langer een relatie hebt of juist net begonnen bent met daten: er zijn genoeg ideeën te bedenken om buiten te doen. Want waarom zou je het laten bij een bioscoopbezoek of een etentje? Dit zijn 5 tips voor buiten dates.

 

1. Kijk samen naar een film buiten

Een film kijken is altijd een relaxed en veilig idee voor een date. Ook qua buiten dates kan je er prima voor kiezen om een film te kijken. Zorg voor een beamer of een laptop. Heeft één van jullie een grote tuin, of een dakterras? Leg dan een matras neer, zorg voor genoeg drankjes en kruip tegen elkaar aan. Toch net wat anders dan dat jullie ‘gewoon’ op de bank naar de televisie kijken.

2. Onderneem een city trip

Een heel weekend weg doe je wellicht niet zomaar, maar hebben jullie een vrije dag? Dan kan een city trip een super leuk idee zijn. Kies een stad waar jullie allebei nog nooit zijn geweest en laat je verrassen. Nederland heeft meer dan genoeg leuke steden en dorpen, vol met interessante bezienswaardigheden, leuke terrassen en mooie centrums.

3. Ga naar een wijngaard voor een wijnproeverij

Eén van de originele buiten dates die je kunt ondernemen is naar een wijngaard gaan. Vraag om een rondleiding, kijk hoe jullie lievelingswijn worden gemaakt en schuif daarna natuurlijk aan om zélf een wijntje te drinken. In plaats van een wijngaard kunnen jullie natuurlijk ook naar een appelboomgaard gaan, of een andere plek waar je én wat kan leren en tegelijkertijd lekker kan relaxen.

buiten dates

4. Maak een kampvuur

Waarom ver weggaan, als de perfecte buiten dates gewoon in je achtertuin kunnen worden gehouden? Schenk een goed glas rode wijn in en maak het mooiste en meest intieme kampvuur ooit. Kruip lekker dicht tegen elkaar aan en geniet van het vuur en de sterren in de nachtelijke hemel voor een onvergetelijke avond.

5. Huur een bootje en maak een rondvaart

Heb jij zin om iets te ondernemen en er op uit te trekken? Kies er dan voor om samen een bootje te huren. Vanaf het water zie je je eigen stad (of de stad waar je in bovenstaande city trip naar toe gaat) met andere ogen. Een heerlijk weertje maakt het geheel compleet. Het is overduidelijk dat dit één van jullie onvergetelijke buiten dates wordt.

Goed, je tips heb je binnen. Nu moet je alleen nog de stappen om een vrouw op date te vragen onder de knie krijgen.