Welke nieuwe films en series worden binnenkort verwacht op Netflix?

Netflix plaats regelmatig berichten over nieuwe films en series die binnenkort op Netflix zullen komen. Trouwe fans van het platform reageren hier wild op en doen hun uiterste best om alles te weten te komen over de verwachte content. Wij hebben het laatste nieuws hieronder voor je op een rijtje gezet.

Nieuwe seizoenen van goede Netflix-series

Na seizoen één en de cliffhanger van seizoen twee verschijnt ook het derde seizoen van Outer Banks op Netflix. Het officiële Netflix-account heeft in 2021 op Twitter bekendgemaakt dat de serie vernieuwd wordt met een derde seizoen. De productie van het nieuwe seizoen is in februari gestart. Netflix maakte op 19 april bekend dat het derde seizoen ergens dit jaar op Netflix komt. De definitieve datum is nog onbekend. Dat wordt voor de fans toch nog even wachten.

Ook komen de series Young Royals en Never Have I Ever met een volgende seizoen. Voor beide series geldt dat het nog steeds onduidelijk is wanneer de nieuwe seizoenen op Netflix verschijnen. Young Royals is afgelopen februari begonnen met de opnames. Never Have I Ever heeft wat meer duidelijkheid gegeven en bekend gemaakt dat er na seizoen drie ook een seizoen vier komt. Seizoen vier zal alleen wel het laatste seizoen worden. De opnames van seizoen drie zijn al in maart afgerond en zal volgens de co-creators Mindy Kaling en Lang Fisher in de zomer van 2022 op Netflix komen.

Dan zijn er nog een aantal series die binnenkort allemaal toe zijn aan het vierde seizoen. De definitieve datum van seizoen vier van Sex Education en Too Hot To Handle zijn nog onduidelijk. Voor beide series geldt ook dat de productie van het nieuwe seizoen nog niet is gestart. Het vierde seizoen van Stranger Things daarentegen komt al gauw op Netflix. Dit seizoen is verdeeld in twee delen. Part 1 zal op 27 mei op Netflix komen en part 2 zes weken later op 1 juli. Dat wordt bingen deze zomer.

Stranger Things seizoen 4

Volledig nieuwe series op Netflix

Naast de nieuwe seizoenen komen er ook nieuwe series op Netflix dit jaar. Na het succes van de serie Undercover komt er nu ook een serie over het leven van hoofdpersonage Ferry vóór hij een drugsbaron werd: Ferry: de serie. Wanneer deze serie uitkomt is nog niet door het officiële Nederlandse Netflix account vrijgegeven. Een andere nieuwe serie die op Netflix komt, is de op de graphic novel gebaseerde Heartstopper. Het LGBTQ+ drama komt op 22 april met de eerste aflevering en seizoen één zal in totaal acht afleveringen krijgen. Ook komt er na het succes van de serie The Witcher een nieuwe prequal serie The Witcher: Blood Origin. Het verhaal in deze series speelt zich af vóór de gebeurtenissen van The Witcher. De precieze datum is nog onbekend maar het is wel zeker dat de serie dit jaar nog online komt. De laatste nieuwe serie is The Sandman, een Amerikaanse serie van schrijver Neil Gailman. De productie van het eerste seizoen kwam tot zijn einde in augustus 2021 en zal naar vermoeden in april of mei 2022 uitkomen. Ook voor deze serie is de precieze datum nog niet bekend.

Andere series die dit jaar nog op Netflix zullen verschijnen zijn: Love, Death + Robots deel 3, Alice in Borderland seizoen 3, Peaky Blinders seizoen 6, The Umbrella Academy seizoen 3, Lupin deel 3, Arcane seizoen 2 en Ginny & Georgia seizoen 2.

Bridgerton krijgt meerdere seizoenen

Het tweede seizoen van de hitserie Bridgerton is nog maar net uit en seizoen drie en vier zijn al bevestigd door Netflix. Op 13 april plaatste Netflix op Facebook dat de serie naast het derde seizoen ook nog een vierde seizoen verwacht te maken. Wanneer seizoen drie in productie gaat is nog onbekend. Tijdens het wachten op de nieuwe seizoenen van Bridgerton komt er ook een prequal serie: Queen Charlotte. Het leven van de jonge Queen Charlotte zal in deze serie centraal staan. De 21-jarige actrice India Amarteifio gaat de jongere versie van het personage spelen maar wanneer de serie online komt is nog onbekend. Voor de fans van Bridgerton zeker iets om naar uit te kijken.

Bridgerton seizoen 3 4

Nieuwe films op Netflix

In de post van Netflix staat maar één nieuwe film, de Nederlandse The Takeover met Holly Mae Brood in de hoofdrol als een hacker genaamd Mel. Volgens Holly’s eigen Instagram account is de film inmiddels klaar met de opnames maar wanneer de film op Instagram verschijnt is nog niet duidelijk. Wel wordt de film nog in 2022 verwacht.

Hoewel er dus veel nieuwe seizoenen, films en series verwacht worden op Netflix is het voor veel nog onduidelijk wanneer dit precies gaat gebeuren. Maar wees niet getreurd, in de tussentijd zijn er nog genoeg andere films en series die je kunt kijken. Vind je het lastig om een goede film of serie uit te kiezen? Neem dan nog eens een kijkje voor onze top 10 Netflix-films.

Zie de aankondiging van de Facebook-pagina van Netflix hieronder: