Wie is Holly Mae Brood?

Acteren, presenteren, zingen en dansen: Holly Mae Brood kan het allemaal. Ondertussen is ze waarschijnlijk het meest bekend als presentatrice van Love Island, maar ze heeft al een hele lijst films en programma’s achter de rug, waaronder Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze begon ooit bij Kinderen voor Kinderen en deed uiteindelijk zelfs een dansopleiding. Haar carrière is uiteindelijk toch een andere kant op gegaan: presenteren en acteren. Zoals je aan Holly Mae’s achternaam waarschijnlijk al kunt raden is ze de dochter van zanger Herman Brood. Biologisch gezien niet, maar ze beschouwt hem wel als haar vader en heeft zijn naam.

 

De afgelopen tijd was Holly Mae Brood druk bezig met het filmen voor de Netflix-film The Take Over.

Intieme foto op Instagram

Een tijdje geleden postte Holly Mae Brood ook al een sexy foto op Instagram. De foto’s in een kanten lingeriesetje waren een voorproefje van de fotoshoot die ze voor Linda deed. Nu heeft Holly Mae weer een uitdagende foto op haar sociale media geplaatst. In de foto poseert ze verleidelijk in een leren broek en een beige topje.

In de foto Ze steekt ook nog wel een beetje de draak met zichzelf. Het onderschrift luid “Me posting a very sexy foto of myself. Joe. Hoe gaan jullie?” en op de twee foto zie je Holly Mae met verwaaide haren, een dikke winterjas en haar telefoon in haar hand. Waarschijnlijk is het representatief van hoe ze erbij zat toen ze de post op Instagram plaatste.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de Instagram van Holly: