Holly Mae Brood voor de LINDA

Holly Mae Brood zien we inmiddels regelmatig voorbij komen. Ze brak door als actrice in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden in 2016 en is sindsdien niet meer weg te denken van de buis. Ze speelde inmiddels in meerdere films en series en is daarnaast ook te kennen als presentatrice, zangeres, danseres en model. Een echte alleskunner dus!

Dat ze ook model is, is te zien aan haar nieuwste posts op Instagram. Ze deelt daar een kleine sneak preview van een fotoshoot voor de LINDA, e wat voor één. In een gewaagd kanten setje poseert ze wel heel sexy op de grond. De fotograaf wist er zeker wel raad mee. De foto’s zijn onwijs sensueel en een prachtplaatje om naar te kijken.

Zie de desbetreffende foto op de Instagram van Holly hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

We zien Holly in twee verschillende kiekjes. Op de eerste poseert zij op haar knieën, waardoor haar billen geaccentueerd worden. Ze kijkt nieuwsgierig over haar schouder naar de camera. De tweede foto is een knap staaltje fotografiewerk, waarin we de weerspiegeling van Holly zien. Wederom kijkt ze nieuwsgierig en haast een beetje eigenwijs.

Holly Mae Brood is niet de enige die zich van haar mooie kant laat zien op het platform. Zo liet model Kim Feenstra onlangs nog zien hoe topfit zij is door middel van een pittige foto.