Kim Feenstra is een talent voor en achter de camera

De alleskunner Kim Feenstra is absoluut niet meer weg te denken in de modewereld. Ze brak ooit door als model nadat de het programma Hollands next top model won. Ze liet het hier niet bij.

Naast haar modellencarriére bouwde ze de afgelopen jaren ook aan een acteercarrière. Zo was ze te zien in de films Verliefd op Ibiza en Mannenharten. Inmiddels werkt ze niet alleen meer voor de camera, ook achter de camera blijkt ze een groot talent te zijn. In 2016 won zij het programma Het perfecte plaatje, nadat ze een prachtige reeks foto’s neerzette. Sindsdien zien we haar ook regelmatig zelf de kiekjes maken.

 

Topfit op de Instagram-foto

Dat ze het modelleven nog niet achter zich heeft gelaten, is wel duidelijk. Ook dat talent is ze niet verloren. Ze weet nog steeds hoe ze de kijker van een foto helemaal moet inpakken met haar zwoele blik. Ruim een jaar geleden beviel Kim Feenstra nog van haar zoontje Brooklyn. Daar is overigens helemaal niets meer van te zien. Waarschijnlijk heeft Feenstra sinds dien heel wat uurtjes in de sportschool doorgebracht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

We zien namelijk een mega afgetrainde Kim op een fiets zitten in een klein sportpakje. Onder de foto vraagt ze: ‘Wie gaat er mee fietsen?‘ De comments zijn uiteraard lovend. Uiteraard vindt niemand het vervelend om op deze manier een fietstochtje te maken met Kim.

Al eerder kwam Feenstra in opspraak na een ander spraakmakende foto. Bekijk hier hoe ze een klein halfjaar na de bevallig haar bikini foto deelde.