De carrière van Kim Feensta

Kim Feenstra. We leerden haar in 2006 kennen toen ze meedeed aan het programma Holland’s Next Topmodel. Sindsdien heeft ze een succesvolle modellen carrière, waarin ze voor verschillende merken de spotlights op zich gericht kreeg. Daarnaast heeft ze ook in verschillende films gespeeld. Zo speelde ze in Verliefd op Ibiza en heeft ze een rol gespeeld in de film Mannenharten. Tevens was er een rol voor haar weggelegd in de televisieserie Flikken Maastricht.

Kim heeft ze ook haar liefde voor fotografie ontdekt. Ze werkt nu voor Wendy Magazine om haar eigen talent te benutten en door te geven. Met haar ervaring helpt ze namelijk de modellen met onder andere poseren voor de camera.

Kim showt haar fitte figuur na de bevalling op Instagram

Misschien wel de belangrijkste hoogtepunt voor dertiger was het moment dat haar zoontje geboren werd. Dit gebeurde op 16 oktober 2020. Het kleine mannetje heet Brooklyn Baby Tailor. Hij is vernoemd naar de New Yorkse wijk Brooklyn, niet zonder reden. Hier was het model vaak te vinden, in de tijd dat ze in New York woonde. Kim Feenstra had een lange tijd moeite met het krijgen van kinderen, gelukkig bracht een IVF-behandeling uitkomst.

Het is na een bevalling niet makkelijk om gelijk weer de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Fans van het model waren dan ook verbaasd dat het de kersverse moeder zo snel is gelukt om weer helemaal in shape te komen. Wij zijn in ieder geval blij om het Nederlandse topmodel weer ouderwets te kunnen zien shinen met haar bikini body.

Zie de beelden van de Instagram van Kim Feenstra hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)