Lupin seizoen 3 op Netflix

De serie Lupin hoeft eigenlijk geen introductie meer te hebben. De Netflix serie werd binnen no time een groot succes. Meer dan 70 miljoen abonnees keken in de eerste maand van de release naar de serie en de cliffhanger was enorm. Het was dan dus ook niet erg verbazingwekkend dat er een tweede seizoen volgde. Wat wél weer opvallend was, was het feit dat de serie zo snel alweer online stond. Dat kwam doordat het eerste seizoen (10 afleveringen in totaal) in twee delen was geknipt. Maar, nu we die overige vijf afleveringen ook uit hebben, blijft er één vraag over: wanneer komt Lupin seizoen 3 op Netflix?

Nieuwe afleveringen en seizoenen

Op de vraag wanneer we Lupin seizoen 3 op Netflix kunnen verwachten is er helaas nog geen eenduidig antwoord te geven. Wat we gelukkig wél met zekerheid kunnen vermelden, is dat dat seizoen er inderdaad zit aan te komen. Dat maakte Omar Sy, hoofdpersoon in de serie, zelf bekend via zijn social media kanalen. Er wordt gespeculeerd over een release in het midden van 2022. Tegelijkertijd kan het ook zijn dat er in het geheim al het één en het ander is gefilmd, waardoor de serie al in januari te zien zal kunnen zijn. Dat lijkt echter minder aannemelijk.

Lupin seizoen 3

Komt er een seizoen 4 van Lupin?

We weten nu dus met zekerheid te vertellen dat er in elk geval een seizoen 3 van Lupin komt. Het kan echter zomaar eens zo zijn dat de opnames van dat seizoen uiteindelijk ook in tweeën worden geknipt. Dat kan betekenen dat er dan een derde én vierde seizoen van de serie aankomt (of een seizoen 3a en seizoen 3b). De serie krijgt een 7.6 op IMDb en houdt ons lekker bezig, dus Netflix zou gek zijn om die kans niet te pakken. Binnenkort weten we hopelijk weer.