Nieuw op Netflix in week #24 (14 juni tot 21 juni)

Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de nieuwe seizoenen van series zoals Stranger Things en La Casa de Papel, heeft Netflix ondertussen al andere series in de aanbieding. Dit verschijnt er deze week nieuw op Netflix.

Elite seizoen 4

Al drie seizoenen lang bewijst Elite één van de Spaanstalige Netflix series te zijn die fans blijft verrassen. We volgen een groep scholieren van een elitaire Spaanse school. Geheimen, intrige en zelfs moord wisselden elkaar in de afgelopen seizoenen af. Voor seizoen 4 zijn een aantal scholieren van het toneel verdwenen, wordt er plaats gemaakt voor nieuwe leerlingen en die zetten de boel al gauw flink op z’n kop. Vanaf vrijdag 18 juni staat Elite seizoen 4 nieuw op Netflix, de dagen daarvoor verschijnen er ook al korte specials.

 

Katla seizoen 1

Katla gaat over een mysterieuze vulkaan die is bedekt met ijs. Wanneer de vulkaan in Scandinavië tot uitbarsting komt, heeft dat grote gevolgen voor de bewoners rondom de vulkaan. Mysterieuze gebeurtenissen die te linken zijn aan het vroege verleden van de vulkaan duiken op. Ook een vermiste vrouw keert opeens weer terug en lijkt te zijn verbonden aan de uitbarsting. Met andere woorden: veel duistere geheimen een freaky trailer waar we wel érg nieuwsgierig naar zijn. Vanaf 17 juni staat het seizoen nieuw op Netflix.

 

Black Summer seizoen 2

De serie Black Summer doet denken aan de beginseizoenen van The Walking Dead, maar dan met een ruiger en kouder sausje. In het eerste seizoen maakten we kennis met Rose. Zij moet in een hectische en dodelijke ‘zombie zomer’ zien te overleven en haar dochter in veiligheid zien te brengen. Dat ging gepaard met heftige confrontaties (met zowel zombies als andere overlevers). Afgaande op de trailer van seizoen 2 zit het met de actie in het nieuwe seizoen meer dan goed. Ben jij toe aan een vette wegkijker? Check dan vanaf donderdag 17 juni Black Summer seizoen 2. De afleveringen staan dan namelijk nieuw op Netflix.

 

Naast deze series blijft het wachten op onze favorieten. Gelukkig is er al wel het één en het ander wat we weten over Stranger Things seizoen 4.